:

Fontos funkció tűnik el a Facebookról és az Instagramról

Fontos funkció tűnik el a Facebookról és az Instagramról

Évek óta sokan használták a Facebook és az Instagram-fiókok közötti csevegési funkciót, azonban a Meta bejelentette, hogy idén decemberben megszűnik ez a lehetőség – írja a 9to5Google.

Mark Zuckerberg vállalata még 2020-ban vezette be ezt a funkciót azzal a céllal, hogy a legjobb üzenetküldési élményt biztosítsa, függetlenül attól, hogy ki melyik alkalmazást használja inkább. A lépés azonban úgy tűnik, nem aratott nagy sikert: egy friss támogatási oldal szerint a Messenger és az Instagram közötti csevegés 2023. december közepétől már nem lesz elérhető. Ennek eredményeként

Nem lehet majd új beszélgetéseket vagy hívásokat indítani Instagramról Facebookra, és fordítva. A már elküldött üzenetek ugyan olvashatók maradnak, új adatot nem lehet majd továbbítani. Nem lehet majd látni, hogy ki aktív, vagy ki látta az üzenetet. Az Instagramról indított csevegések nem kerülnek át a messengeres postaládába.

Hogy miért döntött így a Meta, egyelőre nem tudni, azonban sokan az új uniós digitális piaci törvény kontójára írják a változtatást. Emellett az is felmerült, hogy csak egy újabb példáját láthatjuk a Messenger visszavágásának, miután az alkalmazás nemrégiben elveszítette az SMS/MMS-küldési funkciókat, és a Meta leállította a Messenger Lite-ot.

The post Fontos funkció tűnik el a Facebookról és az Instagramról first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés