:

Új év, új karrier: osztrák átlagbért kínáló szakmája lehet nyárra, ha most jelentkezik

Új év, új karrier: osztrák átlagbért kínáló szakmája lehet nyárra, ha most jelentkezik

Főleg, ha ezek a szakmák akár külföldi munkalehetőséggel és gyors előrelépéssel is kecsegtetnek. Nem véletlen, hogy évről évre több száz, korábban például közalkalmazottként, vendéglátósként, oktatási vagy gazdasági területen dolgozó szakember dönt úgy, hogy – akár a jelenlegi munkája mellett   is – elvégez egy fél éves képzést és karriert vált. A PROGmasters most több tanfolyamot is indít azok számára, akik informatikai karrierbe kezdenének. Ezekre teljesen kezdőként is bárki jelentkezhet, és a jövő nyáron végzők 3-6 év múlva már átlagosan bruttó 1 millió forintnál is többet kereshetnek.

Programozói tudás nélkül is el lehet kezdeni és állásgarancia-lehetőség is jár

Aki kedvet kap a programozói karrierhez, két úton indulhat el.

1.   Ha valaki teljesen kezdő, akkor az online, munka mellett végezhető Java Start programozás tanfolyamot érdemes választania. Ezzel 5 hét alatt megtanulhatja a munkaadók körében egyik legkeresettebbnek számító Java programozási nyelv alapjait. Ráadásul a PROGmasters most még egy AI-alapozó kurzust is ad ajándékba a tanfolyam mellé, így a legfontosabb szöveges és képalkotó AI-eszközök (ChatGPT, Bing, MidJourney stb.) használatát is elsajátíthatják a résztvevők. Akik elvégzik a Java Start programozás tanfolyamot és 1 éven belül elkezdik a fél éves, állásgarancia-lehetőséget kínáló képzések egyikét, azoknak a Java Start teljes nettó díját beszámítja a PROGmasters, így akár 350 ezer forintot is megspórolhatnak.

2.  Aki már tud alapfokon programozni, az elkezdheti az állásgarancia-lehetőséget kínáló, akár online, munka mellett is végezhető, fél éves – frontend, backend vagy full-stack – programozó képzések egyikét. A képzések résztvevői így akár már jövő ősszel munkába állhatnak programozóként, például a PROGmasters több mint 100 partnercégének valamelyikénél. A munkaerőpiaci felkészítés mellett a végzettek munkához jutását segíti a megszerezhető államilag elismert képesítő bizonyítvány is.

December 31-ig százezrekkel olcsóbban lehet beindítani az informatikai karriert

Érdemes még idén december 31-ig jelentkezni a fenti Java Start programozás tanfolyamra vagy az állásgarancia-lehetőséget kínáló fél éves képzések egyikére, mert így a PROGmasters év végi akciója keretében akár közel félmillió forintot is meg lehet spórolni ezek képzési díjából.

1 nap alatt ingyenesen kiderítheti bárki, hogy alkalmas-e a programozói karrierre

Persze teljesen érthető, ha elsőre ijesztően hangzik, hogy „Legyél programozó!”, hiszen honnan tudhatná bárki is, hogy alkalmas-e erre a pályára.

Ezért a PROGmasters január 6-án rapid programozó Workshopot szervez, melynek résztvevői a szakmai mentorok segítségével ingyenesen megismerkedhetnek a Java programozási nyelv alapjaival. A pizzázással egybekötött közös gyakorlás után a nap végére olyan szintre is eljuthatnak, hogy szakmai felvételi nélkül bekerülnek az állásgarancia-lehetőséget kínáló képzések egyikére.

Nemcsak a rapid programozó Workshopon találkozhatnak a programozói karrier és a képzések iránt érdeklődők a PROGmasters csapatával, január 4-én ugyanis egy szintén ingyenes nyílt napon is részt vehetnek. Ezen részletes információkat kaphatnak az említett képzésekről, mindent megtudhatnak az elhelyezkedési lehetőségekről, valamint találkozhatnak a mentorokkal és a korábbi végzettekkel is.

The post Új év, új karrier: osztrák átlagbért kínáló szakmája lehet nyárra, ha most jelentkezik first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés