:

Igen, háziállatra is lehet biztosítást kötni, itt egy újabb bank, ami ilyet kínál

Igen, háziállatra is lehet biztosítást kötni, itt egy újabb bank, ami ilyet kínál

Mostantól kutyájukra és macskájukra is egyszerűen köthetnek biztosítást az Erste ügyfelei, közölte a pénzintézet a Forbes.hu-val.

Az Erste Védelem Kisállat-biztosítás lényege, hogy betegség vagy baleset esetén nyújt segítséget az állatorvosi kezelések, műtétek költségének fedezésében, és akkor is fizet, ha az állat balesetben elpusztul, vagy másnak kárt okoz.

Néhány tudnivaló

A biztosítást a bank digitális platformján, a George-on keresztül lehet megkötni, és két csomagból lehet választani, az önrész mindkét csomagnál 10 százalék, vagy minimum 10 ezer forint.

A havonta 3700 forintba kerülő Mini csomag 100 ezer forintig térít. Mg az akár 250 ezer forintos számlát is kifizető Maxi csomagért 6300 forintot kell fizetni havonta.

Ilyen biztosítást azok az ügyfelek köthetnek, akik lakossági forintszámlát vezetnek a banknál. A szerződő az állat tulajdonosa, vagy a tulajdonossal azonos lakcímen élő, közvetlen családtag lehet, írja a bank közleménye.

Bistro, Tigris, Neo, Expressz – így reformálná meg a budapesti kínaik felhozatalát a 101

Kisállat-biztosítás

Természetesen nem az Erste az egyetlen szereplő, kisállat-biztosítás többek közt az Alfánál (régi Aegonnál), a Genertelnél, a K&H-nál vagy az MVM-nél köthető például.

A Bank360.hu korábban körbejárta a kisállat-biztosítási piacot, többek közt összeszedték, hogy más fajokra, például madarak vagy hüllők esetében nincs itthon lehetőség biztosítást kötni, és a kutya-macska körön belül is csak a fiatalabb állatokat lehet bevonni a szerződésbe, korosabb állatokat nem. A minimum korhatár általában 6 hónap, és körülbelül hét-nyolcéves korig köthető meg a szerződés, írja a portál.

The post Igen, háziállatra is lehet biztosítást kötni, itt egy újabb bank, ami ilyet kínál appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés