:
Breaking News

Ezt mondja a Central-tulaj ügyvédje a NAV-házkutatásról

Ezt mondja a Central-tulaj ügyvédje a NAV-házkutatásról

Pénteken jött a hír, hogy a NAV házkutatást tartott Varga Zoltán milliárdosnál, a Central Médiacsoport tulajdonosánál. Most ügyvédje is reagált.

„Ügyfelem semmilyen bűncselekményt nem követett el. Hozzávetőlegesen havonta kértünk betekintést az iratokba, de az elmúlt 6 hónapban tudomásom szerint érdemi nyomozati cselekmény nem történt az ügyben. December 6 – án, a Central Irodaházába nagy erőkkel kivonult a NAV nyomozó főosztálya és olyan iratokat vittek el, amiket elektronikus úton is be tudtunk volna küldeni.

2025 év elejéig lehet hivatalosan nyomozni az ügyben és továbbra is fenntartjuk az álláspontunkat, hogy az ügyfelemmel közölt gyanúsítás hiányos és a büntető jogszabályok téves értelmezésén alapul.

Ettől függetlenül a gyanúsítás minden pontját tényekkel és bizonyítékokkal alátámasztva cáfoltuk” – olvasható Papp Gábor, Varga Zoltán ügyvédjének Forbes.hu-nak is eljuttatott nyilatkozatában.

„Egy barátom a NER-ből azt mondta: Zolikám, ez neked nem kell” – nagyinterjú a kihallgatott magyar milliárdossal

A Magyar Nemzet írt arról pénteken, hogy több helyszínen is házkutatást tartott, majd bizonyítékokat foglalt le az adóhatóság abban a büntetőügyben, ami a 24.hu portált is működtető Central Médiacsoport tulajdonosához, Varga Zoltánhoz köthető. Vargát és két társát költségvetési csalással és hűtlen kezeléssel gyanúsítja a NAV.

The post Ezt mondja a Central-tulaj ügyvédje a NAV-házkutatásról appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés