:
Breaking News

Visszatérhetnek a mély dekoltázsok a Twitchre

Visszatérhetnek a mély dekoltázsok a Twitchre

Enyhít az erotikus tartalmakra vonatkozó szigorú szabályain a Twitch nevű streamingoldal – írja a BBC. A platform eredetileg azért jött létre, hogy a felhasználók élőben közvetíthessék, amint videójátékokkal játszanak, időközben azonban számos más tartalom is megjelent rajta.

Az Amazon tulajdonában lévő weblap eddig kíméletlenül büntette az erotikus töltetű videók közzétevőit, mostantól azonban nagy változások következnek. Megengedetté válik például a rúdtáncolás, a fenékrázás, a mellek, a fenék és a medence tájékának fókuszba helyezése, valamint a meztelenséget ábrázoló rajzok és szobrok mutatása, ameddig az kizárólag művészeti célzattal készül.

A ruhadarabok eltávolításával járó erotikus táncok szintén engedélyezettek, azonban a pornográf tartalmak közvetítése továbbra is tilos marad.

A Twitch felhasználói régóta kritizálják az oldalt arra hivatkozva, hogy a szabályaik nehezen érthetőek, ennek ellenére pedig kíméletlenül megtorolják az azokat megszegőket. A platform vezetői most elismerték, hogy az eddigi irányelvek zavarosak lehettek, és úgy gondolják, az új szabályok mindenki számára érthetően megmondják, hogy pontosan mi engedélyezett és mi tilos a weboldalon.

Azok a tartalomgyártók, akik erotikus videókat közvetítenek kötelesek ezt előre jelezni.

Kapcsolódó Figyelmeztetés nélkül bünteti a Twitch a bikinis streamert A bikiniben streamelő lánytól figyelmeztetés nélkül vonták meg a hirdetések futtatásának lehetőségét.

The post Visszatérhetnek a mély dekoltázsok a Twitchre first appeared on 24.hu.