:

Még a TikTokot is lenyomta ez az új applikáció

Még a TikTokot is lenyomta ez az új applikáció

Megmutatta az Apple, melyek lettek a 2023-as év legnépszerűbb iPhone-os alkalmazásai. A vállalat weboldalán tette közzé azon applikációk listáját, amelyek idén a legtöbb felhasználót csábították magukhoz.

Az ingyenesen letölthető alkalmazások közül a Temu nevű kínai webáruház applikációját töltötték le a legtöbben, a dobogó másik két fokára pedig a CapCut videószerkesztő szoftver, illetve az HBO új streamingplatformja, a Max került.

Mark Zuckerberg új közösségi oldala, a már hazánkban is elérhető Threads a negyedik helyet érte el, utána pedig sorban a TikTok, az Instagram, a Google, a YouTube, a WhatsApp és a Gmail következik.

Az ingyenes játékok közül a MONOPOLY GO!, a Roblox és Royal Match szerepelt a legjobban, míg a fizetősek közül a Minecraft, a Heads Up!, illetve a Geometry Dash emelkedett ki.

Az AppStore csapata bejelentette az év iPhone alkalmazása díj nyertesét is, amelyet a felhasználók számára leghasznosabbnak vélt applikációnak ítélnek oda. A kitüntetett szoftver az AllTrails lett, amely bicikliző és túraútvonalak térképét teszi elérhetővé számunkra, ráadásul segítségével a rendszeresen futók és sportolók is naplózhatják tevékenységeiket.

Kapcsolódó Izgalmas új alkalmazás érkezik az iPhone-okra Még év vége előtt felbukkanhat a készülékeken.

The post Még a TikTokot is lenyomta ez az új applikáció first appeared on 24.hu.