:
Breaking News

Milyen egy gyerekszobába szánt okostévé?

Biztonságosabb külsővel és tartalommal érkezik a KIVI KidsTV: az okostévéket gyártó KIVI fejlesztői a gyerekszobába szánt okostévének olyan egyedi kialakítást és funkciókat terveztek, amelyek biztonságosabbá teszik a készülék használatát, hozzájárulnak a gyerekek kreativitásának fejlődéséhez és a tudatos médiahasználathoz.

Megerősített képernyő

A KIVI KidsTV 32 colos Full HD képernyőjét robusztus, temperált üveg védi, amely ellenáll a háztartásban előforduló tárgyak okozta vágásoknak és ütéseknek, mint például egy focilabda vagy egy nehéz játék, de akár rajzolni és írni is lehet rá.

Biztonságos rögzítés

A tv lábai közvetlenül a fémkerethez rögzülnek, és egy vízszintes lemezzel csatlakoznak egymáshoz, amely kimagasló stabilitást eredményez. A tévéhez járó speciális matricáknak köszönhetően a készülék talpai le is ragaszthatók.

Kreatív keret

Az építőkockákból készült keret és állvány szabadon átalakítható, továbbépíthető, így kiváló lehetőséget kínál az önkifejezésre, és az újabb játékokhoz.

Éjszakai fény

Az AlumniGlow éjszakai lámpa lágy, nyugtató fényt bocsát ki, amely a távirányítón és közvetlenül a készüléken is állítható erősségű.

Kontrollált tartalom

Az AndroidTV 11 operációs rendszer garantálja a gyors és stabil működést. A Google által tanúsított operációs rendszer több mint 10 000 játékhoz, oktató- és fejlesztőalkalmazáshoz biztosít hozzáférést. Az operációs rendszer lehetővé teszi a készülék hangutasításokkal történő vezérlését is a legfiatalabb, betűket még nem ismerő, de beszélni tudó felhasználók számára. A szülői felügyelet funkció számos lehetőséget kínál a megjeleníthető tartalom beállítására.

Egyszerű kezelhetőség

A KidsTV távirányítója is figyelembe veszi a gyermekek igényeit. Minimális számú gombbal rendelkezik, ugyanakkor a legnépszerűbb alkalmazások és az éjszakai fény funkció egyetlen kattintással elérhetőek. A feltűnő kék szín és a sötétben világító logó a gyorsabb megtalálásban segít.

A legújabb képalkotó technológia

A KIVI okostévék beépített képjavító technológiájuknak köszönhetően kiváló képminőséget garantálnak akkor is, ha a sugárzott tartalom nem 4K felbontású.

Super Contrast Control: lehetővé teszi a kontraszt változtatását a sötétben játszódó jelenetek alatt.

UltraClear: javítja a kép tisztaságát bármilyen 4K felbontás alatti tartalom, akár SDR videó esetén.

Max Vivid: szabályozza a fényerőt a valósabb, színesebb és élethű képvilág eléréséhez, és szinte bármilyen tartalmat HDR minőségűvé alakít.

Kifinomult szemvédelem

A KidsTV alacsony kékfény-technológiával rendelkezik, amely óvja a gyermekek szemét a képernyő által kibocsátott káros kékfény-sugárzástól.

A KIVI KidsTV okostévé kizárólagosan a MediaMarkt üzletekben és webáruházban elérhető.
Ismerje meg további tulajdonságait a MediaMarkt.hu oldalán.

The post Milyen egy gyerekszobába szánt okostévé? appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés