:

Elindult a prémium Tinder-csomag, mutatjuk mennyibe kerül havonta

Elindult a Tinder nevű társkereső alkalmazás új, fizetős luxus, avagy prémium kiadása. A Telex emlékeztet, már április elején jöttek hírek arról, hogy a Tinder egy olyan prémium csomagon dolgozik, amiért havonta 499 dollárt (176 ezer forintot) kell fizetniük a felhasználóknak. Eleinte Vault fantázianévre hallgatott, de végül Select lett a neve, és decemberben már működik is.

Mark van Ryswyk, a Tinder termékigazgatója elmondta a bevezetés előtt, hogy széles körben tesztelték, és kíváncsiak voltak arra, hogy az alkalmazás leghűségesebb felhasználóinak mi a véleménye erről, különösen a Z generációnak.

A havidíjért cserébe a felhasználók olyan lehetőséget kapnak, hogy olyanoknak is üzenhetnek majd, akikkel korábban nem választották ki kölcsönösen egymást.

Mivel ez a funkció évi ötezer dollárba kerül kedvezményesen, nem váltott ki osztatlan lelkesedést, a felhasználók nem értették, miért éri meg egy exkluzivitást jelentő Select jelvényt kapni. Arról nem is beszélve, hogy meglehetősen soknak gondolják ezt az árat az ellentmondásos szolgáltatásért, veti fel a portál.

Az ugyanakkor tény, hogy a Tindernek új bevételi forrásokat kellett keresnie, miután már februárban a Forbes.hu-n is beszámoltunk arról: kétezres alkalmazotti állományának körülbelül 8 százalékát, kb. 160 embert küldte el a Tinder társkereső alkalmazás tulajdonosa, a Match Group.

The post Elindult a prémium Tinder-csomag, mutatjuk mennyibe kerül havonta appeared first on Forbes.hu.