:

Orbán Ráhel: Nálunk is összegyűlt jó néhány holmi az évek során

A használt kacatok elajándékozásának fontosságáról és a jótékonyságról kérdezte a Blikk a miniszterelnök legidősebb lányát, Orbán Ráhelt.

Ahogyan a turizmus-vendéglátásban és divatban jártas üzletember a lapnak elmondta,

a feltétel nélküli adományozás pici korától az élete része volt.

A bonyolult üzleti ügyekkel terhelt családanya a Blikknek elmondta, a Gyermekmentő Szolgálatnak és az Ökumenikus Segélyszervezetnek is kisgyermek kora óta aktív patronálója, önkéntese, velük együtt nőtt fel. „Olyan családban nőttem fel, ahol mindig is fontosnak tartottuk az adományozást, ilyenkor, az ünnepek közeledtével szinte minden évben meglátogattunk a szüleimmel hátrányos helyzetű otthonokat” – mondta a Blikknek.

Több ebből Mesés olajkincsek: Norvégia vagy Venezuela lesz-e Guyanából? Kizárólag legózásból is élhetne, de nem akar – Dóczy Balázs, a Lego Masters építőmestere

„Azt vettem észre, egyre több barátom hív fel, hogy megint összejött sok gyerekholmi, mi legyen velük, a szülők nem tudják hova tenni. Az elajándékozás a legjobb ötlet” 

– mondta Orbán Ráhel, aki hozzátette, hogy a három gyerek miatt „nálunk is összegyűlt jó néhány holmi az évek során, amit mindenképpen szerettem volna továbbadni”.

A miniszterelnök lányának barátnője, Jakab Zsófia nemrégiben a havi 4 millió forintos fizetésével került a figyelem középpontjába, míg veje a Gellért szállót érintő fejleményekkel.

Nem ez az első alkalom, hogy politikusok, üzletemberek vagy családtagjaik a médián keresztül próbálnak a szélesebb publikum tetszésére hatni. Karácsonykor gyakran felmerülhet bennünk a kérdés, hogy az Orbán Ráhelhez hasonló milliárdosok jótékonykodása valójában segítség vagy önérdek? Kutatások szerint a legtöbbször ezen utóbbi.

Orbán Ráhel a legutóbbi Forbes-lista alapján Magyarország harmadik legbefolyásosabb nője az üzleti életben.

The post Orbán Ráhel: Nálunk is összegyűlt jó néhány holmi az évek során appeared first on Forbes.hu.