:

Ismét közel 21 ezret spórolhat az Epic Games Store ingyen játékával

Ismét közel 21 ezret spórolhat az Epic Games Store ingyen játékával

Továbbra is tart az Epic Games Store digitális játékáruház ünnepi akciója, aminek keretében – többek között – minden nap egy újabb ingyen játék zsákolható be a regisztrált felhasználók számára. December 24-én az amúgy 20 700 forintért kínált, eredetileg 2022-ben megjelent Ghostwire: Tokyo lett az aktuális ajándék, ami egészen december 25-én délután 5 óráig szerezhető be egyetlen fillér kicsengetése nélkül.

Ha valaki kedvet kapott a paranormális hangulatú akciójátékhoz, annak csak egy élő regisztrációra van szüksége az Epic Games Store-ban. Ha ez megvan, akkor a főoldalon rá kell katintani az ingyen kínált videójátékra, az adatlapján egyetlen gombnyomással igényelni a programot a Get gomb megnyomásával, ami ezt követően bekerül a felhasználó játéklistájába, ahonnan a jövőben (az Epic Games keretprogramon keresztül) bármikor telepíthető, így játszható lesz.

Az akciósorozat az egész ünnepi szezon alatt tart, a játékáruház még kuponokkal is kedveskedik a felhasználóknak, délután 5-kor pedig újabb ingyen játék válik majd elérhetővé, de hogy pontosan mi, az csak ekkor fog kiderülni.

Kapcsolódó Tokiói kísértetjárás az év első kellemes meglepetése A Ghostwire: Tokyo nem találja fel újra a kereket, de az egyedi, paranormális hangulat és az egyszerű, de látványos harc olyan egyedi ízt kölcsönöz neki, amiért érdemes 20–25 órát eltölteni vele.

The post Ismét közel 21 ezret spórolhat az Epic Games Store ingyen játékával first appeared on 24.hu.