:

Akadozik a Vodafone és a Telekom hálózata, több nagy hazai oldal is elérhetetlenné vált

Akadozik a Vodafone és a Telekom hálózata, több nagy hazai oldal is elérhetetlenné vált

Január 2-án nagyjából fél 12 magasságában az egész ország területén akadozni kezdett, vagy teljesen elérhetetlenné vált a Vodafone mobil- és internet hálózata. A szolgáltató Facebook-oldalára kitett utolsó bejegyzéshez folyamatosan érkeznek a problémát jelző kommentek az ország minden részéből, és a Digi vezetékes internetszolgáltatásnál is akadnak gondok – mindkét szolgáltató a 4iG-csoporthoz tartozik.

Hibák ugyanakkor nemcsak ennél a két szolgáltatónál merülnek fel: a Telekom ügyfelei olyan problémákról számolnak be, hogy nem tudnak hívásokat kezdeményezni a mobilhálózaton, de a kimaradás a jelek szerint a tévés szolgáltatást is érinti.

Ezzel párhuzamosan több nagyobb hazai portál (Origo, Magyar Nemzet, Mandiner) elérhetetlenné vált. Hogy a szolgáltatás problémái és az elérhetetlen oldalak között van-e összefüggés, az egyelőre nem ismert, ahogy az sem, mi okozhatja a kimaradást.

A kimaradással és annak okaival, a szolgáltatás helyreállításával kapcsolatban kerestük a Vodafone-t és a Telekomot, amint reagálnak, frissítjük cikkünket.

The post Akadozik a Vodafone és a Telekom hálózata, több nagy hazai oldal is elérhetetlenné vált first appeared on 24.hu.