:

Még nem árazta be a devizapiac a Varga-féle pénzesőt

Alig mozdult éjszaka a forint, hiába jelentette be Varga Mihály tegnap a nagy hírt. A minimális mozgás éjszakája volt a mai – írja az MTI.

Ahogyan azt tegnap megírtuk – Varga Mihály pénzügyminiszter Facebook-oldalán jelentette be tegnap az újabb, ezúttal 170 milliárd forintnyi uniós forrás érkeztek Magyarországra. A tárcavezető elmondta, hogy ezzel összesen 470 milliárd forintnyi forrást kapott meg hazánk az elmúlt napokban.

Az Uniós pénzek érkezése nagy hatással van a forintárfolyamra, ezért az ilyen típusú bejelentések többször megmozdítják az árfolyamot. Ma este nem ez történt.

Több ebből Varga Mihály bejelentette az újabb uniós pénzérkezést Jelentős mennyiségű uniós pénzt utaltak át Magyarországnak

Az eurót röviddel fél hét előtt 381,69 forinton jegyezték a kedd kora esti 381,63 forint után.

A svájci frank árfolyama 410,51 forintról 410,27 forintra, a dolláré pedig 348,34 forintról 348,30 forintra változott.

Az euró jegyzése sem módosult érdemben a dollárhoz képest: kedd kora este 1,0956 dolláron, szerda reggel 1,0962 dolláron állt.

Figyelem, ez egy devizapiaci hír, ami gyorsan elavulhat. Friss forinthírekért kattints ide.

Több ebből Nem hiszek a Huxitban. Az más kérdés, hogy esetleg kidobnak-e minket – mondja a 31. leggazdagabb magyar „Generációk nőttek fel úgy, hogy mindig megmondták nekik a tutit, és emiatt azt hiszik, egyféle tuti van” – Kepes András-interjú

The post Még nem árazta be a devizapiac a Varga-féle pénzesőt appeared first on Forbes.hu.