:

Varázsolj ragyogó bőrt az ünnepekre az Eucerin karácsonyi összeállításaival!

Varázsolj ragyogó bőrt az ünnepekre az Eucerin karácsonyi összeállításaival!

A személyre szabott gondoskodás mindig jó ajándék – az Eucerin karácsonyi ajándékcsomagjai közül mindenki megtalálhatja a saját bőrtípusának megfelelőt. Az ünnepi időszakban ne csak lelkünket és otthonunkat öltöztessük díszbe, bőrünk évszaknak megfelelő ápolásáról se feledkezzünk meg! Az Eucerin összeállításaival teljes pompában készülhetünk az év legmeghittebb ünnepére.

Odafigyelést ajándékozni szeretteinknek mindig jó választás. Ebben idén is segítséget nyújtanak az Eucerin ünnepi köntösbe bújtatott termékei: az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő, a Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő, a Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló és az Anti-Pigment pigmentfoltok elleni arcápoló összeállítások már elérhetők a partnerpatikák polcain!

A téli hónapokban kiemelten fontos az évszaknak megfelelő arcápolási rutin kialakítása, mivel a hideg időben bőrünk sokkal hamarabb kiszárad, így sérülékenyebbé is válhat. Ebben az időszakban egyértelműen a bőrünk védelme és táplálása a cél. Ahogy testünket megóvjuk egy-egy plusz réteg ruhával, úgy arcbőrünk is igényli az extra gondoskodást. Érdemes a nyári, könnyed hidratáló krémeket testesebb formulára cserélni, emellett a fényvédelemről ebben az évszakban sem szabad megfeledkezni, hiszen a napsugarak ilyenkor is hatással vannak bőrünk állapotára.

A Hyaluron-Filler termékcsalád klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt arckészítményei minden bőrtípus és korosztály számára ideális megoldást nyújtanak. Hatékony összetevőiknek köszönhetően bizonyítottan többféle öregedésgátló hatást is kifejtenek, láthatóan feltöltik a mély ráncokat és stimulálják a bőr hialuronsav termelését. Különleges formulája nagy- és kis molekulasúlyú hialuronsavak, glicin szaponin és enoxolon keverékét tartalmazza, bőrfeszesítő, bőrtömörséget regeneráló és ráncfeltöltő hatással járul hozzá a bőr ideális állapotának fenntartásához.

Az Anti-Pigment termékcsaládot kifejezetten a hiperpigmentáció csökkentésére fejlesztették ki.  A termékekben a kulcs összetevő a thiamidol, amely egy hatékony, szabadalmaztatott formula. A hiperpigmentáció kiváltó okára hat: csökkenti a melanintermelést. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy halványítja a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Az első eredmények már két hét után láthatók, és a termékek rendszeres használatával folyamatos a javulás.

Bármelyik ünnepi ajándékcsomagot is választod, az öröm biztosan nem marad el. Kellemes ünnepi készülődést és meghitt perceket kívánunk!

Termékajánló

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre SPF15 + Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém 50% kedvezménnyel

Bőrünkben a hialuronsav mennyisége 25 éves korunktól csökken. Az Eucerin Hyaluron-Fillert kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy szembeszálljon az öregedés első jeleivel: a finom ráncokkal és a redőkkel. Az Eucerin különleges formulája, mely nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavak, glicin szaponin és enoxolon keverékét tartalmazza, célzott hatásával láthatóan feltölti még a legmélyebb ráncokat is.

Az Eucerin 3-szoros hatású formulája:

1-           Feltölt: a nagy és kis molekulasúlyú hialuronsav hidratál és feltölti a ráncokat.

2-           Élénkít: az antioxidáns hatású glicin szaponin akár 256%-kal is fokozza a bőr hialuronsav-termelését és védi a bőrt a szabadgyököktől.3

3-           Véd: az enoxolon több mint 50%-kal csökkenti a hialuronsav lebomlásának ütemét.

Rendszeres használat mellett jelentősen csökkenthető a homlok -, száj – és az orr környéki ráncok mélysége, hiszen a krémek hatásosan töltik fel belülről még a legmélyebb ráncokat is, a bőrtolerabilitásuk pedig szintén kiváló. A termékek használatát 20-25 éves kortól ajánljuk.

Ajánlott fogyasztói ár: 19 499 Ft

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre SPF15 + Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift bőrfeszesítő éjszakai arckrém 50% kedvezménnyel

Az idő múlásával a bőr veszít rugalmasságából, és az arcbőr megereszkedetté válhat, mivel csökken azoknak a természetes anyagoknak a szintje, amelyek a bőrt feszessé és sima tapintásúvá teszik. A bőr megereszkedése és rugalmasságának csökkenése sokaknak jelent gondot, ezért az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő termékcsalád egyszerre hat az arckontúr megereszkedését okozó számos tényezőre. A magnolol a bőr feszességét javító sejtek számát növeli, az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és segítik a kollagén megújulását, a hialuronsav pedig intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében. Használatát 40 év körüli hölgyeknek ajánljuk.

Ajánlott fogyasztói ár: 19 499 Ft

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém SPF30 + Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krém 50% kedvezménnyel

Ajánlott fogyasztói ár: 19 499 Ft

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém Rose SPF30 + Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krém 50% kedvezménnyel

Ahogy idősödünk, bőrünk szerkezetében változások mennek végbe. A bőr rugalmassága és tömörsége csökken, az öregségi foltok és a ráncok száma viszont nő. Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy csökkentse a mély ráncokat és az öregségi foltokat, emellett fokozza a bőr rugalmasságát és ragyogását. A krémek elsődleges hatóanyagai a már bemutatott hialuronsav, valamint a silymarin, egy erőteljes antioxidáns, melyet a máriatövis terméséből vonnak ki. A thiamidol pedig csökkenti az öregségi foltok megjelenését.

Ajánlott fogyasztói ár: 18 499 Ft

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém Rose olyan öregedésgátló krém, amely rózsaszín, természetesen színpigmentjeinek köszönhetően üde és egészségesen ragyogó arcbőrt biztosít, feltölti a mély ráncokat, fokozza a bőr rugalmasságát és csökkenti az öregségi foltokat.

45 éves kor fölött ezt a termékcsaládot ajánljuk.

Eucerin Anti-Pigment nappali arckrém SPF30 + Eucerin Anti-Pigment éjszakai krém 50% kedvezménnyel

A napsugárzás, a hormonhatások és az idősödés mind olyan tényezők, melyek hiperpigmentációt idézhetnek elő: a bőrön sötét elszíneződések és öregségi foltok (más néven májfoltok) jelennek meg, melyek egyenetlenné teszik a bőr tónusát. Mindkét termék thiamidolt tartalmaz, amely hatékony és szabadalmaztatott összetevő, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hat: csökkenti a melanintermelést. Az éjszakai krém dexpanthenolt is tartalmaz – ez a hatóanyag segíti a bőr regenerációját az éjszaka során. A bőr megjelenése egyenletessé és ragyogóvá válik.

Ajánlott fogyasztói ár: 16 499 Ft

The post Varázsolj ragyogó bőrt az ünnepekre az Eucerin karácsonyi összeállításaival! appeared first on BellaCafe.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés