:

Elindult a ChatGPT egyik legnagyobb újítása

Elindult a ChatGPT egyik legnagyobb újítása

Hosszas várakozás után végre befutott a ChatGPT eddigi egyik legnagyobb újítása, a GPT Store. Az OpenAI alkalmazásboltja kifejezetten MI-eszközöknek készült, amelyek a vállalat nyelvi modelljének technológiájára épülnek. Ennek eredményeként mától bárki létrehozhat egyedi ChatGPT-verziókat, majd fel is töltheti azt az új áruházba, derül ki a cég tájékoztatásából.

Az újdonságot még 2023 novemberében jelentette be a vállalat vezérigazgatója, Sam Altman, akit a bejelentés után gyorsan lapátra tett a cég. Bár a távozásának valószínűleg nem volt köze a bejelentéshez, jókora balhé kerekedett a kirúgásából, amelyről itt írtunk részletesen. Novemberben tehát nem, január közepén viszont tényleg elindult a GPT Store.

Az áruház megkönnyíti a személy- és feladatspecifikus GPT-alkalmazások készítését és terjesztését.

A programok létrehozásához ráadásul programozói tudás sem szükséges: az OpenAI GPT Builder eszközével egyszerű nyelvi utasítások mentén lehet egyedi programokat tervezni. Az alkotáshoz mindössze egy GPT-fiókra van szükség, valamint a ChatGPT valamelyik prémium csomagjának előfizetésére.

Kapcsolódó A Barátok közt semmi ahhoz képest, ami az OpenAI-nál történt az elmúlt napokban Valóságos szappanopera zajlott le az elmúlt napokban a világ egyik legfejlettebb cégénél, röviden összefoglaltuk, mi lehet a hátterében.

The post Elindult a ChatGPT egyik legnagyobb újítása first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés