:

Jelentkezz vagy jelölj! – Idén is keresünk 30 sikeres 30 év alatti fiatalt

Jelentkezz vagy jelölj! – Idén is keresünk 30 sikeres 30 év alatti fiatalt

A Forbes szerkesztősége idén is összeállítja a sikeres 30 alattiak (vagy éppen harmincat töltők) listáját. Íme minden infó, hogy hol tudsz jelentkezni vagy jelölni valakit a listára. A határidő január 31.

Idén is elkészül az általunk csak legszerethetőbb Forbes-listának hívott 30/30-as listánk. Tavaly többek között sneaker- és mobiltok-ászok, asztrofizikus, a világbajnok kardcsapat és az Arénát (háromszor is) megtöltő Azariah szerepelt a listán, idén pedig 30 új, 30 év alatti, sikeres magyart keresünk. Fiatalokat, akik nemcsak üzleti teljesítményükkel, hanem karakterükkel, tehetségükkel és szemléletmódjukkal is kiemelkednek. A kultúra, a tudomány, a sport és a gasztronómia területéről is várjuk a jelentkezőket/jelölteket. Fontos hangsúlyozni, hogy a lista nem rangsor, tehát itt senki sem első vagy utolsó.

A gémertől az asztrofizikusig – összeállt a Forbes 30 sikeres magyar 30 alatt listája

Fontos dátum: január 31.

A jelölést ide kattintva lehet leadni, a jelöléseket 2024. január 31-ig várjuk. Azokkal, akiket a szerkesztőség beválaszt a listára, a Forbes újságírói veszik fel a kapcsolatot. Azoknak, akik bekerülnek a magyar összeállításba, esélyük nyílik arra is, hogy amerikai anyalapunk által összeállított európai 30 under 30 listára is felkerüljenek.

A jelölőfelület zárása után a jelöléseket több körben szűrjük, ezeket kiegészítjük a saját kutatásunkkal és az adott évben megírt és figyelemmel kísért történetekkel. Több háttérinterjú és szerkesztőségi egyeztetés után áll össze a végleges lista, amire olyan fiatalokat válogatunk be, akik a saját területükön kiemelkedőt alkottak országos vagy nemzetközi szinten, vagy a háttérinterjúk és a szerkesztőség megítélése szerint az erőfeszítésük és attitűdjük példaértékű lehet az olvasók számára.

A Forbes korábbi listái ide kattintva érhetők el.

The post Jelentkezz vagy jelölj! – Idén is keresünk 30 sikeres 30 év alatti fiatalt appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés