:

A Vinted bezárja luxusboltját, a Rebelle-t

Másfél évvel a platform felvásárlása után bezár a Rebelle, de a luxusmárkák árusítása a Vinteden keresztül tovább folytatódik, írja a retaildetail.eu

Mi történt? A Magyarországon is ismert és egyre többek által használt használtruha-eladásra specializált platform, a Vinted másfél évvel ezelőtt vásárolta meg a Rebelle-t, ami a használt luxuscikkek piacán működött, az akkori értesülések szerint a Vinted nagyjából 30 millió eurót ajánlott. A Rebelle működési modelljének egyik fontos elemét, a Hamburgban működő szakértőgárdát, akik átvizsgálják a luxuscikkeket, a Vinted már tavaly implementálta, így nem volt meglepő, hogy végül a teljes platform funkcionalitását beolvasztották, megszüntetve a Rebelle márkanevet.

Hogyan tovább? A történéseket Cécile Wickmann, a Rebelle alapítója úgy kommentálta, hogy számára ez egy “új kezdet”, ugyanis ő lesz a Vinted Luxuscikkekért felelős vezetője. A Vinted CEO-ja, Adam Jay a szolgáltatások egyesítését “szuper logikus következő lépésként” definiálta és a cél, hogy az összevont működés a Vintedre jellemző módon folytatódjon, kiegészülve a Rebelle által felhalmozott szakértelemmel és tudással a luxuscikkek piacán.

The post A Vinted bezárja luxusboltját, a Rebelle-t appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés