:

Ezt tegye, ha kizárta magát a Facebook-fiókjából

Ezt tegye, ha kizárta magát a Facebook-fiókjából

A legtöbbeknek olyan régóta van már Facebookja, hogy nem emlékszik, milyen e-mail címmel regisztrált, ha pedig emlékszik, akkor lehet, hogy már nem fér hozzá ahhoz. Ezzel nincs is semmi gond, egészen addig, amíg nem dekativálja egy időre a fiókját, vagy fel nem törik.

Bármi legyen is a helyzet, ha nem tudja visszaállítani fiókját, elveszítheti a hozzáférést. Ha ez megtörtént, nem szabad pánikba esni, a Facebook-fiók visszaállítására ugyanis még akkor is van lehetőség, ha már nem fér hozzá régi e-mail címéhez, írja a Slashgear.

A Facebook időszakosan emlékeztet minket a helyreállítási információk frissítésére, ahogy arra is, hogy adjunk hozzá telefonszámot vagy alternatív e-mail címet, amin keresztül segíteni tudnak a belépésnél.

Ha mindezt megtesszük, sokkal egyszerűbb lehet a jelszó visszaállítása és a platformhoz való hozzáférés visszaszerzése.

Lépjen a Facebook bejelentkezési oldalára. Kattintson az Elfelejtett jelszó lehetőségre. Adjon meg egy telefonszámot vagy fiókja alternatív e-mail címét.

Amennyiben nem emlékszik az alternatív bejelentkezési módjainak egyikére sem, egy kicsit nehezebb dolga lesz, de ez sem lehetetlen.

Ehhez egy olyan eszközre van szüksége, amellyel korábban bejelentkezett fiókjába. Keresse fel a facebook.com/login/identify oldalt a fiókjához társított e-mail címek vagy telefonszámok kereséséhez Ha rendelkezik Gmail-fiókkal, koppintson a Google fiókkal történő gyors bejelentkezésre. Ha nincs Google-fiókja, kattintson a Próbálkozzon máshogy opcióra A megjelenő felületen állítsa vissza a jelszavát

Amennyiben a fenti lehetőségek egyike sem válik be, forduljon az e-mail szolgáltatójához, és próbálja meg visszaszerezni a hozzáférést a Facebookhoz társított fiókjához.

The post Ezt tegye, ha kizárta magát a Facebook-fiókjából first appeared on 24.hu.