:

Netrisk-riválist indít Mészáros Lőrinc biztosítója

Magyarországon évente több mint 90 ezer új biztosítást kötnek, ezek egyre nagyobb részét online. Erre reagálva a Mészáros-féle Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. elindította a biztosításipiac.hu digitális biztosításközvetítő rendszerét.

Mi történt? A most induló biztosításipiac.hu-n gyorsan, egyszerűen és kényelmesen köthetnek kötelező felelősségbiztosítást, CASCO-t, utasbiztosítást, lakásbiztosítást, illetve Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítást a felhasználók. A szolgáltatás mögött álló Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. több mint 1000 fős szakértői hálózatának köszönhetően a telefonos ügyfélszolgálaton biztosítási szakértőktől kérhetnek segítséget biztosításaik megkötéséhez, vagy akár egyéb ügyek intézésében a felhasználók, ezzel létrejön Magyarország első, hibrid biztosításközvetítő platformja.

Miért fontos? A hazai online biztosítási piacon eddig a netrisk.hu szinte egyeduralkodónak számított. Bár más nagy biztosítótársaság is elindította digitális ajánlatát a hazai piacon, a Netrisk piacterével nem nagyon tudta senki felvenni a versenyt. A Mészáros-hátszéllel megtámogatott alkuszcég megjelenése felkavarhatja az állóvizet.

The post Netrisk-riválist indít Mészáros Lőrinc biztosítója appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés