:

Ismét a 65 éven felülieknek ad kedvezményt ez az áruházlánc

Az áruházlánc tavalyi akciója után most ismét a 65 év felettieknek szeretne többet adni, akik február 15-21. között így tovább csökkenthetik az élelmiszerre fordított kiadásaikat, közölte a Lidl hétfőn a Forbes.hu-val.

Mi történt? A Lidl számos termékre extra kedvezményeket nyújt a 65 év felettieknek. Mint írták, ezúttal friss zöldségeket és gyümölcsöket, valamint hűtött húskészítményeket kínálnak számukra akciósan február 15-21. között.

Kontextus. „Immár több mint egy éve szisztematikusan azon dolgozunk, hogy minél jobb árakkal, valamint minél több és nagyobb mértékű kedvezményekkel járuljunk hozzá az infláció letöréséhez és vásárlóink kiadásainak mérsékléséhez. A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, és célunk, hogy könnyebben elérhetővé váljanak számukra a szervezet számára oly fontos friss zöldségek és gyümölcsök, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásba beilleszthető hűtött húskészítmények. Az extra kedvezmények igénybevételével ráadásul tovább tudják csökkenteni az élelmiszerre fordítható kiadásaikat, ami további könnyebbséget jelenthet számukra” – emelte ki Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője.

Részletek. A 65 éves, illetve idősebb vásárlóknak az extra kedvezmények felhasználásához be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál. Az extra kedvezmények azonos termékek esetében egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab megvásárlására vehető igénybe, ami más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmények az önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthetők.

The post Ismét a 65 éven felülieknek ad kedvezményt ez az áruházlánc appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés