:
Breaking News

Árat emel a SkyShowtime, jön az olcsóbb, reklámos csomag is

Árat emel a SkyShowtime, jön az olcsóbb, reklámos csomag is

A SkyShowtime bemutatta az új, reklámokkal támogatott, Standard előfizetés reklámokkal nevű csomagját, amelyet a már meglévő, Standard Plusz névre átnevezett csomag mellett kínál a szolgáltató. Az új csomagra április 23-tól lehet előfizetni, derül ki a közleményből.

Az új, Standard előfizetés reklámokkal csomagot a SkyShowtime valamennyi piacán bevezetik.

Így Magyarország mellett többek között Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban, Dániában, Finnországban, Koszovóban, Montenegróban, Észak-Macedóniában, Norvégiában, Hollandiában, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban és Svédországban.

A Standard előfizetés reklámokkal csomag havi 1999 forintba, míg a Standard Plusz előfizetés havi 2799 forintba kerül majd. A csomagok április 23-tól közvetlenül is elérhetővé válnak a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS és Android-eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston, LG és Samsung tévéken, valamint a honlapon keresztül.

A szolgáltató ügynökségétől megkérdeztük, mi lesz azokkal a felhasználókkal, akik még a kezdeti, 990 forintos áron fizettek elő, illetve arról is, hogy az áremeléssel párhuzamosan várhatók-e extra szolgáltatások, például a 4K-felbontás bevezetése, vagy a sztereónál jobb hangminőség. Amint választ kapunk, cikkünket frissítjük.

The post Árat emel a SkyShowtime, jön az olcsóbb, reklámos csomag is first appeared on 24.hu.