:
Breaking News

Ez a cápa a teherbeesés segítésében látta meg a bizniszt

Ez a cápa a teherbeesés segítésében látta meg a bizniszt

Az RTL üzleti showműsorának legutóbbi adásában egy, a gyermekre vágyókat támogató vállalkozás bizonyult a legnagyobb nyertesnek.

Mi történt? „A termékenységet támogatni – amekkora probléma most ez –, erre kell majd ráfeküdni, és ebből lehet üzletet is csinálni az ügy mellé” – indokolta befektetési döntését cápatársainak dr. Varga Eszter, aki 49 százalékos tulajdonrészt szerzett a HerbClinic vállalkozásból a Cápák között 7. évadának 7. részében.

Miért volt ez fontos Varga számára? Szarvas Nikolett gyógynövényeken alapuló egészségmegőrző rendszert vitt a cápák elé. A HerbClinic ötlete abból fakadt, hogy a vállalkozó férjével úgy döntött, gyermeket szeretnének, de sajnos a teherbe esés nem jött könnyedén. Éveken keresztül járták az orvosokat, majd Nikolett a gyógynövényekhez fordult. Olyan teakeveréket állított össze saját magának, amely támogatja a hormonrendszer optimális működését, és pár hónapos fogyasztása után végül sikerült teherbe esnie. Ekkor határozta el, hogy másokon is szeretne segíteni. Ehhez egy egész gyógynövényes rendszert felépített, aminek forgalmazásához most 6 millió forintra és mentorálásra lenne szüksége, 10 százalékos részesedésért cserébe. Íme az eredmény:

The post Ez a cápa a teherbeesés segítésében látta meg a bizniszt appeared first on Forbes.hu.