:

Itt vannak az első képek és infók a Xiaomi új csúcsmobiljáról

Itt vannak az első képek és infók a Xiaomi új csúcsmobiljáról

A Xiaomi kiadta az első fotót a barcelonai MWC 2024 kütyüexpón debütáló Xiaomi 14 Ultra készülékről. A kínai gyártó első ránézésre tartja magát a tavalyi modell specialitásához, így az óriás hátlapi kamerasziget most sem hiányozhat a dizájnból, írja a GSMArena.

Az első rendereken fekete, illetve fehér színben látható, műbőr hátlapot kapó készülék a hírek szerint négy kamerával (köztük egy periszkópos kamerával) rendelkezik majd hátul. A Weibón közzétett információk szerint a főkamera egy 50MP-es LYT-900-as (egy hüvelykes) egység lesz, ami változó rekesznyílást is kap, amely akár f/1.63-ig képes kinyílni.

Ezen kívül a vállalat azt is elárulta, hogy a telefonban egy 3,2x 50MP-es és egy 5x 50MP-es periszkópos kamera is helyet kap majd.

Az említett kamerák IMX858 érzékelőt használnak, és a teleobjektíves kamerákhoz képest széles rekesznyílással rendelkeznek, nevezetesen f/1,8 és f/2,6 rekesznyílással. Különösen a periszkóp kamera rekesznyílása jelent előrelépést a tavalyi Ultra telefonban látott f/3.0 rekesznyíláshoz képest, teszi hozzá az Android Portál.

A pletykák arról is szólnak, hogy a hajlított kijelző helyett most lapos képernyőt kaphat az Ultra modell. A Xiaomi 14 Ultra globális bemutatójára február 25-én kerül sor Barcelonában.

The post Itt vannak az első képek és infók a Xiaomi új csúcsmobiljáról first appeared on 24.hu.