:
Breaking News

Megszakítják az évadot, egy időre biztosan búcsúzik a nézőktől a Cápák között

A befektetési showműsor aktuális évadának 9. adását még leadja az RTL március elején, utána viszont hetek múlva jöhet csak a 10. és a többi rész.

Mi történik? Március 3-án 19:00-kor kerül képernyőre a Cápák között kilencedik adása, azután viszont az üzleti showműsor hetedik évadának 10. epizódját csak április 28-án, a további epizódokat pedig ezt követően újra hetente láthatják a nézők az RTL-en – közölte a csatorna.

Miért? Az RTL bemutatja új, saját gyártású sorozatát. Mint írják: március 3-án, 20:30-kor startol az RTL új szériája, A renitens címmel. A kimagasló nézettségi eredményeket elérő Cápák között hetedik évada április 28-án, 19:00-tól folytatódik a 10. epizóddal.

Hogy ment eddig? A hét Cápa kishalakért folytatott csatározását a nézők töretlen érdeklődéssel követik nyomon. A 18-49-es kereskedelmi célcsoportban a 24,0%-os közönségarányú, 283 ezres nézőszámú hatodik epizód (2024.02.11) az év eddigi toplistáján a második legnézettebb adásként szerepel. Illetve a sorozat jelenlegi évadának eddigi összes adása egyértelmű fölénnyel nyerte az idősávját és a heti toplistáknak is az élén volt a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban, így a 7. epizód is (2024.02.18.) 23,5%-os közönségaránnyal. A hetedik évad hét Cápája eddig óriásit harapott: megtörtént a műsor történetének legnagyobb, 300 millió forintos befektetési ajánlata, de emellett számtalan más befektetésnek is szemtanúi lehettek a nézők. Köztük annak is, amikor minden idők legfiatalabb pithcelője, a 16 éves Nyikonyuk Balázs három Cápa támogatását is megszerezte. A Cápák között hetedik évadának befektetéseiről a Forbes.hu is rendszeresen beszámol.

The post Megszakítják az évadot, egy időre biztosan búcsúzik a nézőktől a Cápák között appeared first on Forbes.hu.