:

50 ezer forint alatti okostelefont villantott a Motorola

50 ezer forint alatti okostelefont villantott a Motorola

Új mobilt jelentett be a napokban a Motorola, ami annak ellenére, hogy elképesztően olcsó, egészen korrekt specifikációkkal bíró készülék. A Moto G04 bevágás nélküli, 6,6 hüvelykes HD+ panelje 90 Hz-es frissítési gyakorisággal bír, habár a felbontás mindössze 720 x 1612 pixeles. A High Brightness funkció mellett adott az Éjszakai fény mód is, illetve a Dolby Atmos hangzás.

A fekete, zöld, kék és narancssárga színben elérhető mobil vízlepergetős műanyag hátlapja védelmet nyújt a kifröccsenő vízcseppek ellen, habár az IP-védelmi besorolásról egyelőre nincs pontos adat. A Moto G04 16 MP-es, mesterséges intelligenciával működő kamerája olyan intelligens funkciókkal bír, mint a HDR és a portré mód, míg az 5 MP-es előlapi kamera arcretusálási funkciót kapott. A videók maximális felbontása 1080p/30fps.

Motorola

A készülék 5000 mAh-os akkumulátort kapott, a töltés pedig maximum 15 wattal történik vezetékesen. Az ujjlenyomat olvasását az oldalt található, gombként is funkcionáló érzékelő végzi, emellett adott az NFC, a Bluetooth 5.0, illetve a jack-csatlakozó és az SD-kártya bővítési lehetőség is ott van.

A mobil 64/4GB-os és 128/8GB-os kiszerelésben érhető el 2024. március 4-től kapható 48 ezer forintos induló árral.

Kapcsolódó Ezt tudja a Xiaomi legújabb 100 ezres okostelefonja A Xiaomi legújabb büdzsémobilja nem rossz megoldás az árához képest, a tavalyi modellt azonban nem tudja túlszárnyalni.

The post 50 ezer forint alatti okostelefont villantott a Motorola first appeared on 24.hu.