:

A Warner háza táján: Tom Cruise lassít? A Joker 2 mennyibe került!?!

A minap volt róla szó, hogy Tom Cruise még irodát is kap a Warnernél, hogy dolgozzon a projektjein. Most kiderült, hogy a 61 éves színész nem csak akciófilmeket akar ott, köztük egy esetleges Edge of Tomorrow folytatást (ami cím valamiért egyre többször kerül elő), de szeretne újra auteur rendezőkkel dolgozni, mint tette a Magnolia-ban Paul Thomas Andersonnal. Sőt, úgy tűnik szeretne belekerülni Tarantino végső filmjébe, a The Movie Criticbe.

Közben másik szálon kiderült, hogy 115 milla az új készülő Paul Thomas Anderson-film, amiből a főszereplő Leonardo DiCaprio rögtön 20-at hazavitt.

A Joker 2… 200 millába fájt, szemben az első rész 60-jával! Egy musicalre költöttek ennyit! Bocsánat, nem musical, csak daloló szereplős betétekkel teli film.

A Mickey 17 összesen 150 millióba Robert Pattinsonnal, és átdobták 2025-ös bemutatóra (az én kérdésem a hírhez, hogy ne bukjon nagyot idén, lehúzva a számokat?).

A Variety értesülései szerint mindez arra megy ki, hogy minél több sztár színész és készítő legyen náluk arra az időre, amikor a Warner eladásra kerül majd Zaslav által. Avagy kb. csak azért költhetnek ekkorát, mivel így vonzóbb lesz a stúdió.

Hirdetés

Cimkék

Keresés