:

Kecsap: Lear Rex, Liarmouth, The Friend, The Smashing Machine, The Dead Zone, Superman, The Karate Kid, The Pickup, The 47 Night Stand, Moana 2

Az új Lear király adaptációban Al Pacino és Jessica Chastain várható. A cím Lear Rex, és Chastain lesz Goneril, míg a király Pacino.

20 év kihagyás után John Waters új filmje lesz a Liarmouth, amiben Aubrey Plaza tűnik fel. Egy mocskos történet szexről, bűnözésről, és diszfunkciós családról. Talán most készül is majd, mert másfél éve már hallottunk a projektről, de ezúttal főszereplő lett.

The Friend címmel jön Bill Murray & Naomi Watts kettőse egy dramedyben, amiben még szerepel Sarah Pidgeon Constance Wu, Ann Dowd, Noma Dumezweni. A rendezők Scott McGehee és David Siegel, és a történetben egy nő elveszti mentorát és legjobb barátját, akinek így a szintén gyászoló kutyájára is vigyáznia kell majd.

Joshua Jackson is benne lesz az új Karate Kidben.

Eva Longoria, Marshawn Lynch, Ismael Cruz Cordova, és Jack Kesy jön Eddie Murphy mellé a The Pickupba, ami egy heist komédia lesz a Prime Videonál.

Auli’i Cravalho megerősítette, hogy visszatér a Moana 2-be.

A The 47 Night Stand főszereplője Mila Kunis, az írója pedig Greg Malins (How I Met Your Mother), és egy friss és vicces bemutatása a mostani románcoknak, de a régi romantikus filmek stílusában.

Wendell Pierce lesz Perry White az új Superman filmben, avagy Clark Kent főnöke az újságnál.

Talán újra közös filmezik a Rock és Emily Blunt, méghozzá a The Smashing Machine-ban, ami Mark Kerr MMA bunyós életéről szól, Benny Safdie rendezésében.

A King által írt The Dead Zone új adaptáció elé néz. A Lionsgate szeretné tető alá hozni, de még nincs rendező.

Elhunyt Richard Lewis komikus, mostanában a Curb Your Enthusiasm, de szerepelt a Robin Hood: Men in Tights-ban is.