:
Breaking News

Kinevették az ötletét, aztán az OTP felvásárolta, most pedig a Benu látott benne fantáziát

Kezet rázott egymással az OTP-féle Foglaljorvost.hu és a Benu gyógyszertárak. A Foglaljorvost.hu is jobb lesz egy kicsit tőle, meg a Benu is.

Igazi Forbes-sztori selfmade női vállalkozóval és OTP-felvásárlással tűzdelve – ez a Foglaljorvost.hu, ami most már a Benuval is megállapodott.

Mi történt? Megállapodott egymással a Benu gyógyszertárhálózat és a Foglaljorvost.hu nevű egészségügyi időpontfoglaló-felület, közölték a felek a Forbes.hu-val. Utóbbiról 2022 végén írtunk a Forbes magazinban, amikor a magánorvos-kereső felületet teljes egészében felvásárolta az OTP csoport.

Több ebből Minden összejött, csúnya benzindrágulás jön Kinevették az ötletét, aztán az OTP felvásárolta, most pedig a Benu látott benne fantáziát

Hogyan tovább? A kényelmi célú együttműködés lényege,

hogy márciustól a Benu oldalán az adott témájú cikkekből, tartalmakból immár a Foglaljorvost.hu-ra is át lehet kattintani, hogy mindenki megtalálja a számára releváns szakembert. Eközben a Foglaljorvost.hu-n szakembert és szolgáltatást keresők az orvos által javasolt vény nélkül kapható készítményeket beszerezhetik a Benu-webshopról, vagy pedig vényköteles gyógyszerek esetében a Benuvényen nézhetik meg az elérhetőségüket és foglalhatják azokat le.

Kontextus. A Foglaljorvost.hu 2011 óta érhető el. Ahogy azt Straub Fanni alapító-ügyvezető (lásd a borítóképen) mesélte a Forbesnak, az első előadásán kinevették a nőgyógyászok, amiért azt mondta, hogy hamarosan online fognak a páciensek magánorvos után nézelődni. Alig több mint tíz év kellett hozzá, hogy a felület évi kétszázezer foglalásig eljusson, majd pedig egy az egyben felvásárolja azt az OTP csoport.

The post Kinevették az ötletét, aztán az OTP felvásárolta, most pedig a Benu látott benne fantáziát appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés