:

OTP-s vagy? Akkor nagyon figyelj a hosszú hétvégén

Leállásra figyelmeztet az OTP, a pénzintézet egyes szolgáltatásai nem lesznek elérhetőek március és április egyes napjain.

Mi történt? Az OTP Bank közleményben jelzi ügyfeleinek, hogy március 16-án 23 órától március 17-e hajnali 4 óráig nem lesznek elérhetőek alábbi szolgáltatások:

az internet- és mobilbank, az OTPdirekt, az online termékigénylés (folyószámla, személyi kölcsön, áruhitel, értékpapírszámla), az eBIZ szolgáltatás, az Electra alkalmazás, a SmartBróker alkalmazás, a Vámpénztári alkalmazás, az OTP Bank által kibocsátott bankkártyákkal kezdeményezett internetes fizetések jóváhagyása és az OTP Contact Center számlatörténethez kapcsolódó telefonos információ szolgáltatása. 

Március 23-án 21 órától 23 óráig az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán keresztül a csoportos beszedéssel és az állandó megbízással kapcsolatos információ sem lesz elérhető.

Több ebből Végre megegyezett a Telekom és a Netflix Ki nem találnád, mennyi most a legmagasabb nyugdíj

Pánikoljunk? Ne, a bankintézet hangsúlyozta, hogy a leállások fejlesztési okok miatt történnek.

Mi van még? Április 1-jén 18 órától április 2-án hajnali 1 óráig az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán keresztül nem lesz elérhető a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információ.

The post OTP-s vagy? Akkor nagyon figyelj a hosszú hétvégén appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés