:

Újabb hiperláncban lehet ételt menteni: itt lehet nagy akciókkal vásárolni

Nyár elejére várhatóan már az összes Auchan áruházban töredékáron lehet hozzájutni a háromféle munch-csomaghoz.

Mi történt? Áprilistól a Munch szolgáltatása is bekerül az Auchan élelmiszermentő folyamatába. Egyelőre két áruházzal indulnak, Soroksáron és a Savoya Parkban lehet majd átvenni a kedvezményes meglepetés csomagokat. Nyár elejére várhatóan már az összes Auchan áruházban töredékáron lehet hozzájutni a háromféle munch-csomaghoz.

Mit és mennyiért? Háromféle meglepetéscsomagja lesz az Auchannak „Maradtmég” fantázianéven.

A zöldség-gyümölcs munch 1500 forint értékű terméket tartalmaz, amit 500 forintért fognak adni, a Pékség munchba 3000 forintot érő pékáru kerül, amit 1000 forintért lehet elvinni, a Mix munch-csomagért – amiben főként reggelire vagy vacsorára elfogyasztható, hűtést igénylő termékek lesznek 6000 forint értékben – mindössze 2000 forintot kell adni.

A csomagok értéke és a kedvezményes ár minden áruházban egységes lesz, de a csomagokban szereplő termékek a készlettől függően áruházanként változhatnak.

Még több. „Már nem a cuki startup vagyunk” – a magyar ételmentők a tengerentúlt is meg akarják hódítani

A hűtést igénylő termékek a lejárat előtti napon, a pékáru a sütéstől számított 24 órán belül, a zöldség-gyümölcs pedig részletes minőségi előírásoknak megfelelve kerülhet a csomagokba. Emellett a leglényegesebb irányelv, hogy csak jó minőségű, az élelmiszerbiztonsági szempontokból megfelelő termékeket ajánlanak fel muncholásra.

Mikor lehet átvenni? A Maradtmég csomagokat a vásárlók délután 17 óráig rendelhetik meg a Munch weboldalán vagy az applikációban. Az átvételi idősáv áruházanként eltérő lehet, de általában 18:30-20:30 között vehetők át a termékek az áruházak vevőszolgálatán található Munch átvételi pontokon.

The post Újabb hiperláncban lehet ételt menteni: itt lehet nagy akciókkal vásárolni appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés