:

Elérhetõek az elsõ eredmények: a tavalyinál többször volt szükség az élelmiszerbiztonsági ...

Március elsõ napján vette kezdetét az idei tavaszi szezonális élelmiszerlánc-ellenõrzés, melyet dr. Nobilis Márton a húsvéti ünnepek élelmiszerbiztonsága érdekében rendelt el. A március 17-ig tartó elsõ szakaszban a tavalyi évhez képest többször kellett az élelmiszerbiztonsági felügyelõknek intézkedniük annak érdekében, hogy az ünnepi asztalokra kerülõ ételek kivétel nélkül biztonságosak és megfelelõ minõségûek legyenek. A sok éves múltra visszatekintõ, megbízható élelmiszerlánc-felügyeleti hálózat természetesen ezúttal sem hagyta cserben a fogyasztókat, érdekeik védelmében aktívan fellépett a hatóság - hangsúlyozta az élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelõs államtitkár.

Hirdetés

Cimkék

Keresés