:

Reklámokat vezetne be a Discord

Reklámokat vezetne be a Discord

Hamarosan reklámok kerülhetnek a Discord nevű népszerű üzenetküldő alkalmazásra, annak ellenére, hogy a fejlesztők korábban megígérték, nem fognak ilyesmit tenni – írja az Insider Gaming a The Wall Street Journal cikke alapján.

A jelentés szerint a szponzorált tartalmak olyan hirdetések lesznek, amelyek földrajzi helyzete, kora, valamint kedvelt videojátékai alapján célozzák meg a felhasználókat, és a képernyő bal alsó sarkában lesznek majd láthatóak.

A reklámokat viszont állítólag ki lehet majd kapcsolni a beállításokban.

A cég vezérigazgatója, Jason Citron eddig határozottan a szponzorált hirdetések bevezetése ellen volt, egy 2021-es interjúban a felhasználók adatainak védelmére hivatkozva utasította el azokat. A Discord egyelőre még nem jelentette be hivatalosan a reklámok bevezetését.

A vállalat 2020 óta megnégyszerezte éves bevételét, amely most már eléri a 600 millió dollárt, ennek ellenére próbál állítólag új bevételi lábat kiépíteni.

Kapcsolódó A TikTokra is megérkeztek a videókat megszakító reklámok Már ezen a platformon is felbukkantak a roppant idegesítő hirdetések.

The post Reklámokat vezetne be a Discord first appeared on 24.hu.