:

Újabb nagy szereplő kínál itthon használt, de olcsó(bb) iPhone modelleket

Újabb nagy szereplő kínál itthon használt, de olcsó(bb) iPhone modelleket

Kísérleti jelleggel a Yettel is elindította hazánkban a használt prémium okostelefonok értékesítését – olvasható a cég közleményében. A mobilszolgáltató kezdetben kizárólag a legmagasabb minősítési kritériumoknak megfelelő (A+), előzetesen szigorúan átvizsgált iPhone-okat tesz elérhetővé kínálatában az új telefonoknál kedvezőbb áron.

A Yettel közleménye szerint az említett okostelefonok szinte újszerű állapotban kerülnek a kínálatba, amit az is biztosít, hogy előzetesen egy 56 pontra – többek közt az akkumulátorra, a kijelzőre, a funkcionalitásra, valamint az adattörlésre vállalt teljes garanciára – kiterjedő átfogó bevizsgáláson esnek át.

A kártyafüggetlen készülékeket legalább 85 százalékos akkumulátor-életciklussal, töltőadapterrel, valamint töltőkábellel értékesíti a cég. A kínálatban elérhető készülékek életciklusa átlagosan 5 év, és a telefonok a megfelelő tarifacsomaggal párosítva akár bruttó 100 ezer forinttal is kedvezőbb áron érhetők el az aktuális piaci árhoz képest. A használt mobilok online és kiszállítással érhetőek el a kínálatban és a szolgáltató két év kellékszavatosságot és cseregaranciát is vállal rájuk.

Egy közelmúltban végzett kutatás szerint a magyarok 41 százaléka nyitott professzionálisan felújított okostelefonok vásárlására. A felmérés eredményei alapján a magyarországi piac még gyerekcipőben jár, de a növekedés jeleit mutatja, amit mi sem bizonyít jobban, hogy egyre több hazai cég koncentrál erre a területre. Az olyan kisebb vállalkozások mellett, mint például a ShowMe webshop, az elmúlt években megjelent a hazai piacon az eMAG Ventures átlal támogatott Rejoy, majd nem sokkal később az Euronics és a Telekom is elindította a felújított telefonok értékesítését.

Kapcsolódó Így lehet iPhone 13-ja garanciával 300 ezer forint alatt Itthon is megjelent a felújított telefonokat kínáló ReJoy, mi pedig megnéztük, mit kap a vásárló a pénzéért.

The post Újabb nagy szereplő kínál itthon használt, de olcsó(bb) iPhone modelleket first appeared on 24.hu.