:

Régóta várt funkciókkal bővült a Messenger

Régóta várt funkciókkal bővült a Messenger

A Meta bejelentette, hogy bevezeti a Messenger-felhasználók számára a lehetőséget, hogy csevegés közben megosztott albumokat hozzanak létre, nagy felbontású fényképeket küldhessenek, és nagyobb, akár 100 MB méretű fájlokat is megoszthassanak – írja a TechCrunch.

Eddig a felhasználók csak egy adott beszélgetésben megosztott fényképek listáját láthatták, ám azokat semmilyen módon nem tudták csoportosítani vagy sorba rendezni. Mostantól azonban a felhasználók fotós és videós albumokat hozhatnak létre a csoportos csevegésben. Ehhez mindössze annyit kell tenniük, hogy kiválasztják a képeket, majd rákoppintanak az album létrehozása opcióra. Ha pedig egy fotót szeretnének hozzáadni a már meglévő albumhoz, csak a Hozzáadás az albumhoz opciót kell lekoppintani.

A csevegésben mindenki megtekinthet, hozzáadhat, törölhet és letölthet képeket vagy videókat az albumból, a mappa kereséséhez pedig a Média fület kell lekoppintani. Sokan örülhetnek az újításnak, ugyanis a Meta egyéb üzenetküldő szolgáltatásaiban, így a WhatsAppban és az Instagramon sem lehet privát üzenet részeként albumokat létrehozni.

További jó hír, hogy a Messenger már HD-fotók továbbítását is lehetővé teszi, ezzel párhuzamosan pedig a maximális fájlméretet is megnövelik.

Ez utóbbi kapcsán érdemes kiemelni, hogy nemcsak fotók és videók küldésénél lehet hasznosítani, ugyanis a Messengerben már Word, PDF, Excel és zip fájlokat is lehet továbbítani. Végül pedig QR-kód alapján is lehet már felhasználókat keresni az appban. Az új funkciók a Messenger összes felhasználójának elérhetővé váltak mobilon.

Kapcsolódó Már Facebook-fiók nélkül is használható a Messenger, mutatjuk, hogyan Az Európai Unióban nagyobb szabadságot kapunk, de ennek ára is van.

The post Régóta várt funkciókkal bővült a Messenger first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés