:

Hasznos újításokat jelentett be a Google

Hasznos újításokat jelentett be a Google

A Google bejelentette, hogy számos új képességgel ruházzák fel a szolgáltatásaikat, írja a 9to5Google. A Gmailben ezt követően hangutasítással készíthetünk e-maileket, a jegyzeteinkből pedig a Gemini képes lesz kész üzenetet varázsolni.

Mindez azonban csak a Gemini Enterprise és Business ügyfeleinek, illetve a Google One AI Premium előfizetői számára lesz elérhető.

Örülhetnek a Google Dokumentumok felhasználói is, ugyanis egy újítás révén nem kell a különböző Drive-os fájljaink között keresgélni, a Dokumentumok ugyanis egy helyre összegyűjti a hivatkozott szövegrészleteket. Emellett borítót is csinálhatunk a doksiknak.

A Dokumentumokhoz hasonlóan a Táblázatok app is megújul, és letisztultabb felhasználói élményt tesz lehetővé. Az óriásvállalat emellett még számos újdonságról lerántotta a leplet a Cloud Next 2024 eseményen:

A Google Chatbe is bekerül a Gemini, amelyben megjelenik az automatikus üzenetfordítás funkció is A Google Meet is hasonló funkciót kap, így már 69 nyelv és 4600 nyelvpár lesz támogatott.

Ezek egy új, nagyvállalati AI Meetings and Messaging-bővítmény részeként lesznek elérhető, melynek költsége felhasználónként havonta 10 dollár lesz.

Kapcsolódó Fontos Chrome-frissítés jön az androidos mobilokra A funkció hasonló lesz az iPhone-ok progresszív webalkalmazás lehetőségéhez.

The post Hasznos újításokat jelentett be a Google first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés