:

Kecsap: Damien Chazelle, G.I. Joe & Transformers, Scary Movie, Monopoly, Poetic License, Warfare, In The Grey, Godzilla x Kong 2, Bruce Springsteen, Levon’s Trade, Before 3 A.M., Control

Kecsap: Damien Chazelle, G.I. Joe & Transformers, Scary Movie, Monopoly, Poetic License, Warfare, In The Grey, Godzilla x Kong 2, Bruce Springsteen, Levon’s Trade, Before 3 A.M., Control

Damien Chazelle (Whiplash, Babylon) a legutóbbi hatalmas buktája után szerencsére visszatérhet, mivel a Paramount ad neki pénzt. Ismét saját forgatókönyvből dolgozik, a történetről nem sokat tudni, csak hogy egy börtönben játszódik.

Crossover film jön a G.I. Joe & Transformers franchiseok között. WTF és miért.

Még egy kép a Surferből.

A Paramount és a Miramax újabb Scary Movie-n (Horrorra akadva) is dolgozik. Igazából van helye a sok egyre komolyabban vett horror idején, csak az A24 jó négy merítést adhat.

Margot Robbie producerkedésével jön egy Monopoly-film.

Két Lionsgate film csúszik:

The Crow megy június 7-ről augusztus 23-ra. A Saw XI idén szeptemberről 2025 szeptemberére.

Maude Apatow (Judd Apatow és Leslie Mann lánya) természetesen esélyt kap rendezésre! Poetic License a cím, és két barátról szól, akik ugyanarra a pozícióra vágynak és így eltávolodnak egymástól az azért való versengés közben.

Julianne Moore lesz James McAvoy mellett a Controlban. A Shipworm podcast adaptációja. Egy orvos reggel valami lenyomozhatatlan eszközzel a fejében ébred, és követnie kell egy hang utasításait, mert ha nem, az végzetes következményekkel jár.

Nem tudom Alex Garland visszavonulásra vágyása (nem elsején mondta interjúban:) mennyire komoly, mert a héten a Deadline újabb casting híreket hozott a következő filmjére, miszerint Noah Centineo, Michael Gandolfini, Taylor John Smith, Adain Bradley, Henrique Zaga és Evan Holtzman is benne lesz a Warfare-ban.

A Henry Cavill és Jake Gyllenhaal duóval készülő Guy Ritchie-film címet kapott: In The Grey. Jövő januárban kerül mozikba. A sztoriról itt sem tudni sokat, csak hogy bűnözős lesz.

Keanu Reeves mellé David Spade, Laverne Cox, Kaia Gerber, Susan Lucci, Roy Wood Jr.és Atsuko Okatsuka is jön Jonah Hill következő rendezésébe, az Outcome-ba.

Justin Lin rendezi a Stakehouse-t az Amazonnak. A bűnügyi thriller forgatókönyvét  Justin Piasecki írja.

A bevételt látva nyilvánvaló, hogy a Lionsgate már emlegeti a Godzilla x Kong 2-t.

Ethan Hawke visszatérne a 4. Before … filmbe, ha Linklater írna egyet.

Megerősítve, hogy a Bruce Springsteenről szóló életrajzi filmben Jeremy Allen White a főszereplő.

Az Amazonnak készülő Levon’s Trade-ben Statham mellé Michael Peña, David Harbour, Jason Flemyng és Arianna Rivas jött. David Ayer rendezi Sylverster Stallone forgatókönyvéből. Egy professzionális munkáját hátrahagyó férfiról, aki építkezésekre megy dolgozni, de amikor a főnöke lányát elrabolják, akkor kénytelen elővenni a régi tudását.

Elhunyt Eleanor Coppola, a Hears of Darkness rendezője, Francis Ford Coppola felesége.