:

Blockbuster watch: Civil War

Blockbuster watch: Civil War

Csak Alex Garland polgárháborús filmje jött nagy kihívónak, viszont a nézőközönsége hasonló az eddigi uralkodókhoz, így elvett némi bevételt a Godzilla x Ghostbusters x Monkey bagázstól.

Az A24 ugye próbál kicsit feljebb lépni pár kiemelt filmjénél a költségvetéssel, és a Beau Is Afraid buktája után lehet a Civil Warnál már pozitív lesz a mérleg, bár azért 50 millióba került, de egyelőre csak Amerikában nyitott, és 25,7 millió volt benne ott. Ha jól értem az ottani plafont 60 körülre lövik. Mi majd a héten tehetünk bele 12 dollárt fejenként, hiszen náluk, és nyilván még pár piacon, csak most nyit.

Közben a Dune 2 már 684 milliónál jár világszinten, szóval csak a rendezőn múlhat a Dune: Messiah elkészítése. A Godzilla x Kong: The New Empire egyértelmű siker, a Ghostbusters: Frozen Empire viszont még mindig csak 160 millió világ szinten, 97 Amerikában, szóval itt viszont lehet ennyi volt. Mondjuk elnézve pár hype “ígykészült” videóban az idősebb színészeket, akkor nem hiszem, hogy sokan szomorkodnak közülük.

Hirdetés

Cimkék

Keresés