:

Három árkategóriában érkeznek a Motorola új mobiljai

Három árkategóriában érkeznek a Motorola új mobiljai

A Motorola április 16-án bejelentette az új generációs Edge termékcsaládot, vagyis a Motorola Edge 50 Ultra, a Motorola Edge 50 Pro és a Motorola Edge 50 Fusion készülékeket. Az eszközök a gyártó szerint előrehaladott kamerarendszert kínálnak, amely tele van mesterséges intelligencia által támogatott fejlesztésekkel, emellett dizájnban is csiszoltak a tavalyi modellekhez képest.

Mindhárom mobil 6,67 hüvelykes, 144 Hz-es képfrissítésre képes, FHD+ felbontású OLED panelt kapott, ráadásul IP68-as védelemmel, így a telefonokat a víztől sem kell annyira félteni. Hardver terén a csúcsot az Edge 50 Ultra képviseli, ugyanis megkapta a Snapdragon 8s Gen 3-mas lapkakészletét, amihez 16 GB RAM-ot és 1 TB tárhelyt kínál a gyártó.

Motorola

A csúcskészülék esetében három lencse található meg a hátlapon: az egyik egy 50MP-es fő lencse,  emellett pedig adott egy 64MP-es telefotó lencse, 3x optikai zoommal és 100x Super Zoommal, valamint egy 50MP-es ultraszéles lencse makró látással. Az előlapi kamera szintén egy 50MP-es egység, autofókusszal. A kamerák a moto AI segítségével képesek adaptív stabilizációra, akciókép megörökítésére, valamint pontos fókuszkövetésre is.

A burkolat alatt egy 4500 mAh-os akkumulátor dolgozik, ami elsőre nem tűnik soknak, azonban ha hozzávesszük, hogy a csomagban ott lesz a 125 wattos adapter, amivel 20 perc alatt feltölthető nulláról 100 százalékra a mobil, mindjárt jobb a helyzet.

Emellett a mobil 50 wattos vezeték nélküli töltésre is képes, az ehhez szükséges egység ugyanis helyet kapott a szürke, a barackszínű vagy a famintás burkolat alatt. Az Ultra készülék június elejétől lesz kapható hazánkban: a 16/1024 GB-os változat 410 ezer forintos áron lesz megvásárolható.

A Pro és a Fusion sem szégyenkezhet

Az Edge 50 Pro készülékhez ennél jóval kedvezőbb áron juthatunk hozzá, a 12 / 512 GB-os változatért 240 ezer forintot kell kicsengetni, a csomagban pedig szintén ott lesz a 125 wattos töltő és a tok is. Az 1300 nites, 10 bites, 144 Hz-es és 1220 x 2712 pixeles P-OLED panellel ellátott készülék viszont csak a Snapdragon 7 Gen 3 chipsetet kapja meg.

Motorola

A fókusz ehelyett a kameraszetten van: az előlapi és a hátlapi főkamera is egy 50 megapixeles, autofókuszos egység. A hátlapon ott van még egy 3x-os, optikailag stabilizált teleobjektív 10 megapixeles szenzorral, és egy 13 megapixeles ultraszéles kamera is.

A három közül a legolcsóbb készülék a 165 ezer forintos Edge 50 Fusion, ami tetten érhető a Snapdragon 7s Gen 2 chipsetben is.

Itt is van azonban 12/512 GB-os változat, és az IP68 védelemről sem kell lemondani, sőt még az aksi is nagyobb, 5000 mAh-os. Ugyanakkor a töltés csak 68 wattos adapterrel történik.

Kamerák terén egy 32 megapixeles előlapi egységgel és egy 50 megapixeles hátlapi főegységgel büszkélkedhet a mobil, a teleobjektív azonban kimaradt. Hátul van még egy 13 megapixels, autofókuszos ultraszéles kamera, amit makróképességekkel is felszereltek. Ez a modell szintén június elején érkezik Magyarországra.

The post Három árkategóriában érkeznek a Motorola új mobiljai first appeared on 24.hu.