:

Itthon is lesz Google Pixel 9, az is megvan, ki fogja árulni

Itthon is lesz Google Pixel 9, az is megvan, ki fogja árulni

Néhány hete olyan információk láttak napvilágot, hogy a Pixel 8a fogja megtörni azt a trendet, hogy hazánkban jó ideje nem kaphatók (hivatalosan) a Google-féle okostelefonok. Bár a Pixel 8a érkezése továbbra is csak pletyka, a Mobilarénának Igor Prerovsky, a Yettel vezérigazgatója erősítette meg, hogy hazánkban a Yettel exkluzívan fogja értékesíteni a Pixel 9-et, egyből a hivatalos bejelentés után. A cikk szerint viszont egyelőre csak a sima Pixel 9 fog megjelenni a mobilszolgáltató kínálatában.

A Pixel 9 széria premierje ősszel várható, de az sem kizárt, hogy a májusban esedékes I/O fejlesztői konferencián bemutatkoznak az új telefonok. Iparági értesülések szerint idén négy Google Pixel 9 modell várható: a Pixel 9, a Pixel 9 Pro, a Pixel 9 Pro XL és a Pixel 9 Pro Fold – utóbbi a vállalat második generációs hajlítható kijelzős okostelefonja.

Kapcsolódó Nem lett olcsó, de így is megfontolandó vétel az új középkategóriás Motorola okostelefon 250 ezer alatt egész jó ajánlat a Motorola új középkategóriás okostelefonja.

The post Itthon is lesz Google Pixel 9, az is megvan, ki fogja árulni first appeared on 24.hu.