:

Mindenhol kikerülhetetlenné válnak a reklámok a YouTube-on

Mindenhol kikerülhetetlenné válnak a reklámok a YouTube-on

A jelek arra utalnak, hogy Google-nél végleg, minden formában leszámol a reklámblokkolókkal – írja a HVG. A keresőóriás videós platformja már tavaly bekeményített azokkal szemben, akik böngészős reklámblokkolóval használták a szolgáltatást, most pedig a még működő alternatív megoldások lehetetlenülnek el.

Ebbe a csoportba tartpznak az olyan okostelefonos reklámblokkoló alkalmazások, mint például az AdGuard, amin keresztül úgy nézhetők YouTube-videók, hogy az applikáció „kiszűri” a hirdetéseket.

Ez a megoldás viszont már szembemegy a szolgáltatás aktuális felhasználási feltételeivel, így a felhasználók problémákba ütközhetnek a videók betöltésekor, vagy egy hibaüzenet kíséretében egyáltalán nem láthatják a megtekinteni kívánt tartalmakat.

A megoldás a Google szerint a YouTube Premium, ami a havidíj ellenében – többek között – eltünteti a videók lejátszása közötti és közbeni reklámokat.

Kapcsolódó Ezért nem működik már a Google kereső népszerű funkciója Az Európai Unió „tehet róla”, de azért van megoldás.

The post Mindenhol kikerülhetetlenné válnak a reklámok a YouTube-on first appeared on 24.hu.