:

Ismét a magyar utakat fotózzak a Google autói

Ismét a magyar utakat fotózzak a Google autói

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra. A következő hónapokban az ország számos pontját érintik majd, hogy frissítsék a városok, utak és autópályák nézetét a Google Térképen, derül ki a cég közleményéből.

A Google Utcakép autói április 23-án indulnak el Magyarországon és kisebb-nagyobb városokat egyaránt bejárnak majd.

A lakosok találkozhatnak velük például a Dunántúlon Veszprémben, Sopronban, Szombathelyen, Esztergomban és Szekszárdon, míg a keleti országrészből többek között Egerben, Orosházán, Kecelen, Dabason és Sárospatakon.

Ha attól félne, hogy a Google Térkép leleplezné, merre jár, nem kell izgulnia, ugyanis a személyes adatok védelméhez való jogok érvényesülése érdekében a közzétételt megelőzően a képeket egy speciális eljárás alá vetik, amely elhomályosítja az emberek arcát, illetve a rendszámokat, így azok nem lesznek beazonosíthatók.

Az Utcakép emellett lehetőséget kínál a felvételek közzétételét követően is további részletek (egyének, házak, autók, stb.) elhomályosítására, ezt a képek jobb alsó sarkában található “Hiba bejelentése” gombra kattintva lehet kérni.

Kapcsolódó Így teheti pontosabbá a Google Térképet Pár kattintással könnyedén javítható a pontatlan navigáció.

The post Ismét a magyar utakat fotózzak a Google autói first appeared on 24.hu.