:

Két új fülhallgatót jelentett be a Nothing

Két új fülhallgatót jelentett be a Nothing

Alighogy bemutatta az eddigi legolcsóbb mobilját a brit Nothing vállalat, két új fülhallgatóval is előrukkolt a Carl Pei korábbi OnePlus-alapító által vezetett cég. Az Ear és az Ear (a) nevet viselő készülékek a beharangozó videó szerint továbbfejlesztett hangzást, fejlett zajszűrést és új színt is kaptak.

Az akár 45 dB-es aktív zajszűrésre képes, prémiumabb Ear füles a mobilkhoz hasonlóan IP54-es tanúsítvánnyal bír, így ellenáll a fröccsenéseknek. A füles támogatja a veszteségmentes formátumokat, a gyártói ígéret szerint pedig 40,5 órát is képes lehozni egyetlen töltéssel az eszköz. A ChatGPT-integrálással készült fekete és fehér, a Nothinghoz hűen átlátszó színű keretben érkező eszköz 62.460 forintba fog kerülni.

Az olcsóbb, a-széria részeként a Phone (2a) mobil mellé egy Ear (a) fülessel is előállt a gyártó, ami már nemcsak fekete és fehér, de sárga színben is elérhető lesz. A Nothing szintén azt ígéri, hogy a vásárlók megkapják a 45 dB-es aktív zajszűrést, egy töltés pedig akár 42,5 óráig is elég lehet. Funkciók terén tehát nem sok különbség van ránézésre a két modell között, utóbbi mégis közel 20 ezer forinttal kevesebbért, 42.818 forintért szerezhető be.

The post Két új fülhallgatót jelentett be a Nothing first appeared on 24.hu.