:
Breaking News

Teljesen megújul a Sonos alkalmazás

Teljesen megújul a Sonos alkalmazás

Az audio termékekben utazó Sonos 2020-ban újította meh az eszközei használatához nélkülözhetetlen okostelefonos alkalmazást, ez volt a Sonos S2, amitől idén búcsút veszünk, hiszen 2024. május 7-én érkezik az applikáció újragondolt verziója.

Az új változat egy frissítés formájában lesz elérhető, kompatibilis lesz minden létező S2 termékkel, ráadásul az új alkalmazás már nemcsak okostelefonon keresztül lesz használható, de elérhetővé válik belőle egy webes verzió is.

A gyártó szerint a megújult app a korábbinál egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb használatot biztosít.

A megújulás egyik legfontosabb eleme, hogy az új verzióban többé nem kell váltogatni a különböző fülek között (ezek ugyanis teljesen eltűnnek az alkalmazás aljáról), helyette a világos és sötét módban is használható új keződképernyőn egyaránt elérhetők lesznek a kedvenc tartalmak, az eszközök kezelésére szolgáló felület, egyetlen suhintással pedig megnyithatók lesznek a beállítások.

Sonos A megújult Sonos alkalmazás sötét és világos kezőképernyője.

Újdonsága továbbá, hogy a kezdőképernyő testre szabhatóvá válik, a felhasználó maga döntheti el, hogy milyen tartalmakat és szolgáltatásokat tűz ki egymás mellé, így biztosítva, hogy az alkalmazást megnyitva azok pillanatok alatt elérhetők legyenek.

A Sonos megoldása továbbra is kompatbilis 100-nál is több streaming szolgáltatással (Spotify, Apple Music, YouTube Music stb.), a meglévő előfizetések elérhetők maradnak az alkalmazáson belülről, így bármelyik platformot is használjuk, az ott elérhető zenék pillanatok alatt lejátszhatók lesznek a csatlakoztatott eszközökön.

A kezdőképernyőn immár elérhető lesz egy keresés sáv is, aminek segítségével könnyedén felkutathatók lesznek a különböző előadók, zeneszámok, podcastek vagy akár hangoskönyvek is az alkalmazásba integrált szolgáltatásokon belül.

Egyszerűsödik továbbá a Sonos kütyük kezelése: egyetlen felfelé történő suhintással megjelenik az összes csatlakoztatott eszköz, látható lesz melyiken éppen mi szól, és az ígéretek szerint a korábbinál egyszerűbben párosíthatók lesznek az egyes hangszórók.

Apró, de rendkívül hasznos újdonság továbbá, hogy az „éppen szól” (Now Playing) képernyőn végre ott lesznek a shuffle és repeat lehetőségek is, illetve az alkalmazás minden felületén látható és kezelhető marad a hangerősáv, így a jövőben már nem kell a menük között oda-vissza navigálni, ha változtatni akarunk a hangerőn.

Sonos

Fontos továbbá, hogy május 7-én az új Sonos frissítés leváltja az eddigi asztali számítógépes megoldást (Sonos desktop controller), helyette böngészőből lesznek elérhetők ugyanazon funkciók, amit a megújult alkalmazás kínál.

Kapcsolódó A Sonos Era 100 sokkal több, mint egy szimpla hangszóró Hangsugárzóként, okoshangszóróként és szimpla zenehallgatás közben is megállja a helyét.

The post Teljesen megújul a Sonos alkalmazás first appeared on 24.hu.