:

Olcsó, otthon is javítható mobilokat hoz Magyarországra a HMD

Olcsó, otthon is javítható mobilokat hoz Magyarországra a HMD

A Nokia mobilokat gyártó Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első sajátmárkás okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A készülékek specialitása, hogy otthon is könnyedén megjavíthatók, így sokkal hosszabb lehet az élettartamuk.

A felmérések szerint egyre fontosabb az európai vásárlóknak, hogy a készülékeik javíthatók legyenek. Ezt a HMD most lehetővé teszi, és így sem az összekarcolt kijelző, sem az elhajlott töltőbemenet és még az elfáradt akksi miatt sem kell majd szervízbe menni.

Csak egy iFixit szerelőkészletre, egy interneten elérhető, rövid útmutatóra és egy kis önbizalomra lesz szükség a javításhoz.

A gyártó csúcskészülékénél az 50 megapixeles előlapi kamera fontosságát hangsúlyozza, melyet akár egy egyszerű gesztussal is fotózásra lehet bírni. A készülék kistestvérei, a HMD Pulse+ és a HMD Pulse akár 59 órás akkumulátor-üzemidőt kínálnak. A Pulse+ 50 megapixeles főkamerát és mélységérzékelőt kapott, a sima Pulse pedig 13 megapixeles kamerát kap AI HDR-funkcióval.

A HMD Pulse 4/64 GB változatban, 50 ezer forintért, A HMD Pulse+ 4/128 GB változatban, 60 ezer forintért, A HMD Pulse Pro 8/256 GB változatban, 75 ezer forintos áron lesz elérhető itthon május közepétől

The post Olcsó, otthon is javítható mobilokat hoz Magyarországra a HMD first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés