:

Kecsap: At the Sea, The Gauntlet, 28 Years Later, Stolen Girl, Furiosa, Valiant One, Clue, The Ritual, Evil Dead, Extraction 3, Way of The Warrior Kid, Sleepy Hollow, Mission Impossible 8

Kecsap: At the Sea, The Gauntlet, 28 Years Later, Stolen Girl, Furiosa, Valiant One, Clue, The Ritual, Evil Dead, Extraction 3, Way of The Warrior Kid, Sleepy Hollow, Mission Impossible 8

Mundruczó Kornél új filmet rendez At the Sea címmel, és Amy Adams főszereplésével. Egy talpraálló nőről szól, aki visszatér a tengerparti házba a családjához, és hátrahagyva az eddigi identitását, vagyonát és többit nyújtó karrierjét új életet kell kezdjen.

Ez egy kép a Valiant One-ból, ami akció film Chase Stokes és Lana Condor főszereplésével. El sem hiszem, hogy ezt komolyan gondolták. Mondjuk a premier 2025 január (a temető:). Egy amerikai helikopter lezuhan Észak Koreában, és a rajta levő technikusoknak el kell jutni a biztonságba.

A Clint Eastwood klasszikus The Gauntlet (A vesszőfutás) remakejét tervezi Tom Cruise, méghozzá Scarlett Johansson szereplésével, és Christopher McQuarrie rendezésében. Elvileg másfél éve volt valami pletyka, hogy “sötét R filmet terveznek közösen”, és ez lehet az akkor.

Feltehetően Aaron Taylor-Johnson lett a 28 Years Later főszereplője, de érkezett még Jodie Comer és Ralph Fiennes.

Charlie Day és Allison Williams feltűnik a Kill Me-ben, ami egy nyomozós film, a főszereplője a kádban ébred magán öngyilkosság jeleivel, de valószínűbb, hogy valami megrendezett dolog volt, így a 911 hívását fogadó nővel elkezd utána járni. Most látom, hogy decemberben már írtam róla, és csak Williams az új casting hír, de ezek szerint haladnak az előkészülettel és tényleg elkészül.

Will Staples adaptálja Jocko Willink regényét, a rövid című Way of the Warrior Kid: From Wimpy to Warrior the Navy SEAL Way. A rendező McG, főszerepbe pedig Chris Pratt várható.

Tramell Tillman (Severance) is benne lesz a Mission Impossible 8-ban.

A Stolen Girl szereplőgárdája: Kate Beckinsale, Scott Eastwood. Egy anyáról szól, akinek a 6 éves lányát a volt férje, Karim, kicsempészi az országból. A nő egy professzionális menekítővel fog össze, hogy visszaszerezze a gyereket.

A Furiosa hivatalosan is megkapta az R besorolást, és kiderült, hogy 2 óra 28 perces. Ha már előkerült a film, akkor két Total Film borító.

A Clue játék adaptációs jogai a Sonynál kötöttek ki. Már volt belőle egy komédia 1985-ben, és 4 éve terveztek valamit Ryan Reynoldsszal, de ez valószínűleg nem annak a feltámadása.

Pharrell Williams és Michel Gondry közös musicaljének a szereplőgárdája eddig: Brian Tyree Henry, Kelvin Harrison Jr., Halle Bailey, Da’Vine Joy Randolph. 1977 Virginiai és felnövéstörténet nyara Pharrell emlékei alapján.

David Midell új filmje lesz a The Ritual, amiben két pap félre kell tegye az ellenségeskedését, hogy kiűzze egy nőből az ördögöt. Főszerepben Al Pacino és Dan Stevens.

Lindsey Anderson Beer feltehetően egy új Sleepy Hollow filmet csinál a Paramountnak.

Aaron Sorkin ír filmet az Amerikában csak január 6-ként emlegetett felelésről, amit a Social Network kvázi folytatásának szán…

Francis Galluppi írja és rendezi majd az új Evil Dead filmet, amit már pitchelt Sam Raimi-nek.

Joe Russo producer azt mondja, hogy lesz Extraction 3, Sam Hargrave jön rendezőnek, de Chris Hemsworth nem annyira ér rá és ezt kell megoldaniuk.

Videónak Kingdom of the Planet of the Apes részlet. Na meg egy dal egy másik filmből.

Bónusz: