:

Zendaya a pénztáraknál, és Boy Killed by World

Zendaya a pénztáraknál, és Boy Killed by World

Megjött a Challengers, ami eléggé Zendaya sztárságára épített, és a mozinézők az előre jelzett módon válaszoltak. Túl horny volt a film?

A Challengers 55 millióba került, és csak 15-tel kezdett, világszinten pedig 26-nál jár most szerdán. Mondjuk eddig tartja a No Hard Feelings görbéjét, de az csak 45-be került tavaly. Igazából a rendező előző nagy sikeréhez, a Call Me By Your Name-hez nem lehet hasonlítani, egyrészt mert az.. wtf, csak 3,5 millióba került, másrészt kevés moziból növelték ki sok vászonra idővel. Ellenben ha jól látom, akkor a Challengers eddig hozta az előrejelzett bevételt, de ettől még nem lesz siker sajnos.

Ami durva, hogy a Boy Kills World, még ha kicsi akciófilm is a Roadside forgalmazásában, akkor is csak 1,7 milliót hozott össze majdnem 2000 vásznon, mindezt úgy, hogy 25 millióba került. Konkrétan az alig 45 éves Alien újra mozikba küldése majdnem elverte.

Ezen kívül még mi mondható el Guy Ritchie második hetéről? A The Ministry of Ungentlemanly Warfare kisebbet esett, mint egy Marvel film! Ja hogy 8,9 millióról zuhant 57%-ot, nem 100-ról? Csak 3,8 sikerült neki most hétvégén Amerikában. Ez gyorsan meg fog jönni streamingre.