:

Megvannak a PlayStation Plus májusi ingyen játékai

Megvannak a PlayStation Plus májusi ingyen játékai

Május 1-én a Sony bejelentette, hogy mik lesznek a hónap ingyen letölthető játékai a PlayStation Plus előfizetők számára. Ezúttal négy program érkezik, méghozzá május 7-én, és nem is akármilyen címek: a 2022-es Tunic (felülnézetes akció-kaland egy rókával), a 2020-as Ghostrunner 2 (ugrálós nindzsa cyberpunk környezetben), a 2023-as Destiny: Lightfall (kiegészítő az MMO lövöldéhez), illetve az Electronic Arts hírhedt focis sorozatának legújabb, tehát 2023-as része, az EA Sports FC 24.

A Ghostrunner 2 kivételével az összes játék elérhető lesz PS4-re is.

Az előző havi játékok (Immortals of Aveumra, Minecraft Legends, Skul: The Hero Slayer) május 6-ig igényelhetők a PS Plus tagsággal rendelkezők számára.

A PS Plus egy extra szolgáltatás a PlayStation 4 és PlayStation 5 tulajdonosoknak, ami nemcsak új programokat kínál minden hónapban, de szükséges ahhoz is, hogy a playstationös videojátékok multiplayer része is használható legyen, továbbá extra kedvezményeket, ingyen profilképeket és témákat biztosít a PlayStation Store-ban, illetve lehetővé teszi, hogy a játékmentések a felhőbe kerüljenek.

A Sony 2022-ben némileg átalakította a szolgáltatást, amivel már a Microsoft-féle Xbox Game Passnak is igyekszik konkurenciát állítani. Az átalakított PlayStation Plus három különböző szintet kínál (Essential, Extra, Premium), eltérő áron, szintenként bővülő szolgáltatásokkal és előnyökkel.

PlayStation Plus Essential:

ugyanaz, mint régen a PlayStation Plus szolgáltatás havonta legalább két ingyen letölthető játék exkluzív kedvezmények felhőtárhely a játékmentéseknek online multiplayer hozzáférés ár: 3200Ft havonta / 8900 Ft negyedévente / 25 600 Ft évente

PlayStation Plus Extra:

minden, ami a PlayStation Plusban elérhető legalább 400, rendszeresen frissülő PS4 és PS5 játék, amik bármikor letölthetők Ubisoft+ Classic katalógus ár: 5000 Ft havonta / 14 7000 Ft negyedévente / 45 000 Ft évente

PlayStation Plus Premium:

minden, ami a PlayStation Plus és Extra szinten elérhető bónusz 340 játék: felhőből streamelhető PS3-as címek, illetve letölthető és streamelhető PS1-es, PS2-es, PS4-es és PSP-s classic címek időkorlátos próbaverziók különböző játékokhoz felhőből streamelés lehetősége ár: 6000 Ft havonta / 17 8000 Ft negyedévente / 54 000 Ft évente Kapcsolódó Kihagyott ziccer: nem élt az újjászületés lehetőségével a FIFA-sorozat Megjelent az első fociszimulátor az Electronic Arts és a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szakítása után. Mutatjuk, hogy sikerült.

The post Megvannak a PlayStation Plus májusi ingyen játékai first appeared on 24.hu.