:

Bob Iger húzza a szokásos lemezt, avagy az MCU tartalmak “visz-visz-visszavágása”

A Disney nagy öregje felfedte, hogy mit értett az MCU tartalmak visszavágásán, amit már többször is hangoztatott.

We’re slowly going to decrease volume and go to probably about two TV series a year instead of what had become four, and reduce our film output from maybe four a year to two, or a maximum of three.

Bob Iger

Azaz legfeljebb 2 tv-sorozat és 2 (vagy három) film várható majd az MCU-n belülről.

Azért mondom, hogy fütyül, mert görgetem az MCU filmek listáját és eddig is max. 3 MCU film volt évente a mozikban. A nagy “visszavágás”, hogy a jövőben is csak ez lesz. Nyilván a covid ideje kilóg, és a tavalyi sztrájk miatt idén csak a Deadpool lesz, de jövőre így is már 4 van beírva, viszont a Blade gondolom esélytelen, szóval annyi MCU film, azaz 3 lesz, mint 2023-ban, 2022-ben, 2021-ben (ha a Sony-t nem számoljuk), 2019-ben, 2018-ban.. értitek a példát gondolom. A “talán 4-ről lecsökkentjük” totális hülyeség, mert csak és kizárólag 2021-ben volt négy, mivel a Sony bedobta decemberre a No Way Home-ot.

A sorozatok szempontjából a 2021-es pörgetés kivételével, amikor a Disney+-t is tolni kellett, igazából évi 3 jön. És akkor a What if… is be van számolva, amit nagyjából csak a hardcore rajongók néznek (túlzok:).

Hirdetés

Cimkék

Keresés