:

Főszerepben a sport és az egészség

Főszerepben a sport és az egészség

A tavasz legnagyobb fitness rendezvénye egész napos sportprogramokkal, aerobik challege-dzsel és egészséges élelmiszerekkel várja a látogatókat 2024. május 11-én, a Riz Levente Sportcsarnokban.

A hónapok óta nagy sikerrel futó Mozdulj, Rákosmente! sportprogram-sorozat csúcsaként rendezik meg a B-Life Sportnapot és Expot, ahol mindent megtalálnak az érdeklődők, ami az egészséges életmódhoz szükséges.

„Nagy örömömre szolgál, hogy az elmúlt időszakban rengeteg embert sikerült megmozgatni a hetente kétszer tartott csoportos óráimon, a Riz Levente Sportcsarnokban. Ez azt igazolja, hogy sokan gondolkodnak tudatosan és tesznek az egészségükért. Éppen ezért megrendezzük a B-Life Sportnapot és Expot, ahol egy egész napon át mozoghatnak az érdeklődők, emellett számos olyan programmal várjuk őket, ami az egészséges életmódhoz tartozik” – mondja Czanik Balázs, a B-Life Sportnap és Expo főszervezője.

„A mozgás minden formája fontos számunkra, és igyekszünk figyelni azokra a sportolókra, illetve rendezvényekre, akik hitelesen képviselik a mozgás kiemelt szerepét. A Mastery brand széles körben kiszolgálja azokat, akik számára fontos a mozgás és az egészség, így ott a helyünk azokon a rendezvényeken, ahol találkozhatunk velük” – teszi hozzá Schmidt Szilárd, a Mastery Nutrition elnöke.

A Riz Levente Sportcsarnokban mintegy 3000m²-en várják aerobik maratonnal, mobilitás parkkal, egészséges ételek kóstolóival, food truckokkal, élményprogramokkal, kiállítói standokkal és előadásokkal várják a résztvevőket minden korosztályból.

„A Mozdulj, Rákosmente! programsorozat keretében számos sporteseménynek biztosítunk helyszínt, így a B-Life Sportnap és Expo is a csarnok hatalmas küzdőterén fog megvalósulni. Az egyik oldalon a sportprogramok zajlanak, a másikon a kiállítók foglalnak helyet, a konferenciateremben pedig az előadásokat tartjuk. A XVII. kerületi lakosoknak és a 14 éven aluliaknak ingyenes belépést biztosítunk, Rákosmente Önkormányzata támogatásával” – hangsúlyozza Báthori Kinga, a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont kommunikációs vezetője.

A sport legnagyobb rajongói óriási versenyre számíthatnak: közel 12 órán keresztül aerobikozhatnak a Fitt Challenge keretében. A versenyre kizárólag előregisztrációval és elővételben vásárolt belépővel lehet jelentkezni, melyekhez FitChallenge ajándékcsomag jár.

„Az egész napos aerobik programokba bárki becsatlakozhat, de a legelhivatottabbak óriási versenyen vehetnek részt: végigtornázhatják a 11 különböző típusú aerobik órát, végül pedig egy nyújtó-levezető órán vehetnek részt. Az a cél, hogy a lehető leghosszabb ideig maradjanak talpon a résztvevők, akik közül az első hat helyezett értékes ajándékokat kap. A belépéskor minden versenyző három karszalagot kap, őket folyamatosan figyelik a bírák. Ha megállnak vagy rosszul végzik a gyakorlatokat, elvesznek egy karszalagot. Ha mindhárom karszalagot levették, akkor a versenyző kiesik. Nagyon bízom benne, hogy sokan látogatnak el a rendezvényre és szép számmal vesznek részt a versenyen is, ahol várhatóan hatalmas energiák szabadulnak majd fel, hiszen a csoportos órák hangulata és energiaszintje semmihez sem hasonlítható” – emeli ki Csörgő Adrienn, a Fitt Challenge szervezője.
B-Life Sportnap és Expo – 2024. május 11. (szombat)

Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont – Budapest, XVII. ker., Pesti út 88.

Bővebben: ITT

Aerobik jegy: 4.990-, sétáló látogatói jegy 3.990.- mely a helyszínen váltható készpénzben. Páros jegy ára: 6.000-/2fő.

Sétáló jeggyel az élményprogramok látogathatók, kiállítókat és az aerobikozók megtekinthetők, egészséges ételek, italok kóstolhatók, termékek tesztelhetők.

14 éves kor alatt és XVII. kerületi lakosoknak lakcímkártyával ingyenes a belépés!

The post Főszerepben a sport és az egészség appeared first on BellaCafe.hu.