:
Breaking News

Még ingyen lecsaphat egy kiváló szerepjátékra

Még ingyen lecsaphat egy kiváló szerepjátékra

Cikkünk írásának pillanatában még három napig teljesen ingyen bezsákolható az Epic Games Store digitális játékáruházban a BioWare-féle Dragon Age: Inquisiton szerepjáték PC-s változatának Game of the Year kiadása. Az akció magyar idő szerint 2024. május 23-án délutánig öt óráig tart, és a program megszerzéséhez semmi másra nincs hozzá szükség, mint egy (szintén ingyen elérhető) élő regisztrációra az említett áruházban.

Ha már van profilunk, akkor a főoldalon csak rá kell kattintani az ingyen kínált videójátékra, majd a betöltődő adatlapon a Get gomb megnyomásával igényelni a kiválasztott programot. Ezt követően a játék automatikusan bekerül a felhasználó játéklistájába, ahonnan a jövőben (az Epic Games PC-s keretprogramján keresztül) bármikor telepíthető, így játszható lesz. Május 23-án délután öt órától pedig egy újabb (egyelőre ismeretlen) játék várja majd ingyen a felhasználókat.

Kapcsolódó Mennyibe kerül manapság játszani? PC, konzol, kiegészítők és játékok. Mennyit kell költeni napjainkban erre a hobbira?

The post Még ingyen lecsaphat egy kiváló szerepjátékra first appeared on 24.hu.