:
Breaking News

Megszűnt a HBO Max, mától kell váltani az utódjára, a Maxra

Megszűnt a HBO Max, mától kell váltani az utódjára, a Maxra

Május 21-én Európában, így többek között Magyarországon is elindult a Discovery+ és az HBO Max egybeolvadásával létrejövő Max streaming-platform, amely az új tartalmak mellett frissített díjcsomagokat is hoz, írja a hwsw.

Az átállás a hírek szerint iOS-en, Androidon és az androidos okostévéken, valamint konzolokra tölthető applikációk esetében is gördülékenyen zajlott: az alkalmazás letöltése után be sem kell jelentkezni, a már meglévő e-mail cím és jelszó kombinációját a program automatikusan áthúzza.

Így a saját lista, és az előzőleg megnézett tartalmak is átkerültek, a félbehagyott tartalmak pedig könnyedén folytathatók.

A régi HBO Max applikáció mától kezdve már nem használható, ennek felülete már az új szolgáltatásra terel, a hbomax.com weboldal pedig automatikusan átirányít a max.com-ra. A Google Play Áruház által kiküldött tájékoztató szerint az előfizetések automatikusan átkerültek az új alkalmazásba május 19-től kezdődően, a számlázási időpont és adatok sem változnak.

Mennyibe kerül, mi az újdonság?

A Max indulásakor a kedvezményes, 1590 forintos havidíjas csomag felhasználói számára a díj változatlan: marad az örökös 33 százalékos kedvezmény. A Max Standard csomag 2790 forint lesz havonta, a kedvezménnyel élve pedig 1850 forint/hó összeggel lehet számolni. Ez esetben két eszközön lehet egyszerre streamelni, a tartalom viszont csak Full HD felbontásban lesz elérhető, és maximum 30 letöltés lesz engedélyezett offline megtekintéshez.

A prémiumcsomag 3890 forint/hó áron lesz csak elérhető, amivel feloldjuk 4K felbontást, valamint Dolby Atmos hangzást – már ahol van.

Ez esetben négy eszközön lehet egyszerre streamelni, és 100 letöltés lesz engedélyezett. Magyarországon reklámos csomag nem áll rendelkezésre. A két alapcsomag mellett van egy sport bővítmény is, amely bármelyik csomaghoz hozzáadható, havi 1200 forintért. Ezáltal az Eurosport 1 és Eurosport 2 műsorát lehet streamelni. A 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok összes élő és on-demand közvetítése minden alapcsomagban benne lesz.

A Max platform frissített felhasználási feltételeket is hoz: a szolgáltatás használatára vonatkozó korlátozások szerint tilos a reklámblokkolók használata, ennek megszegése a fiók tiltását vonhatja maga után, illetve a mesterséges intelligenciát használó eszközök képzésére irányuló adatkinyerés is tiltott.

Kapcsolódó Indul az HBO Maxot váltó Max, júniusban ismét összecsapnak Westeros házai A továbbfejlesztett streaming-szolgáltatás az HBO Max tartalomkínálatát, a Discovery non-fiction műsorait, és az Eurosport prémium szolgáltatását egyesíti majd.

The post Megszűnt a HBO Max, mától kell váltani az utódjára, a Maxra first appeared on 24.hu.